To što si ti danas petljao po garaži ja tražim da kupim ali izgleda da se to ne može naći.
Jeli ovo Stjepko? Nije ni daleko.
Ovo nije da je skupo već je preeeeeeskupo, uz to fali pola dijelova, a za malo više novaca (120 do 150 KM) se može naći i manji plug sa ovom spojkom, pa me interesuje ima li neko iskustava sa manjim plugom na tomeku. Ne treba mi za neko duboko oranje max do dvadesetak cm.
stijepko ovo ti je sat za mjerenje pritiska zraka a ne ulja zato ti ne mjeri dobro.
Provjeravao sam ga baš sa drugim koji mjeri pritisak zraka i isto su pokazivali. Koja je razlika? Lako ga je zamjeniti kada je već pružena i cijev, a čini mi se da nisu ni puno skupi.Glavno je da mjeri a interesuje me kako će se pokazati pritisak ulja kada se dobro zagrije. Kod nas ovdje je sve što voziš ili uzbrdo ili nizbrdo. Pozz. svima.
Stjepko, ovaj auspuh na tvojem Tomi imam i ja u pripremi, ali je lonac predug i smeta nosaču ralice.. Slijedi preinaka..:
Eto kolegijalnosti na djelu!! :icon_pray::icon_pray::icon_pray:
Nije Rovinj - Rovigno na kraj svita! Makar bih se volio odužiti nekako..
Tko zna? Kad zatopli, mogla bi pasti tura s motorom ka Istri. Petera pokupimo u Karlovcu i lagano na zapad..
Bilo kako bilo, hvala do neba na ponudi, imat' ću je na umu!hi):
Pozdrav,
Vjerojatno misliš na stup upravljača(volan), ne znam koja je cijena, jer sam kupio sve u kompletu, trebalo bi pitati u Agromehanici, vjerujem da se može taj dio zasebno kupiti,
LP
Todi
Stup (steber) za hidr.. volan TV, 68€ Agromehanika.:icon_rolleyes:
Stup (steber) za hidr.. volan TV, 68€ Agromehanika.:icon_rolleyes:
Prva Tomina vožnja sa novom prikolicom i to nekih 15km ukupno.Na cesti je ni osjeti ne,kočnice dobro obavljaju funkciju,jedino u brdo mu sfali par konjiča.Prije sam vozio sa prikolicom od kultivatora pa se poznaje da je ta puno teža ali za Tomu je prava.Kad malo osuši još proba pravih drva iz šume.Ono če bit prava proba za kočnice jer imam na putu iz šume 1,5km dobre nizbrdice po asfaltu u jednom delu. Ti stubovi volana možda su ljepši za oko, ali povlače za sobom veče troškove(orbitrol mora bit ko od AGT,duže cevi) pa i više prostora zauzme. L.P.:icon_thumright: