ssucur
Dobro znana faca
- Tu od
- 2 Lis 2010
- Poruka
- 1,644
Re: TOMO VINKOVIĆ
1€=1,95KM:icon_razz:
e sada koji je kurs kilometar - € :icon_scratch:
1€=1,95KM:icon_razz:
e sada koji je kurs kilometar - € :icon_scratch:
Hvala Aco, to me zanimalo, Kukuruz na brzinu završio pa evo malo vremena da postavim hidra... volan i nosač za ralicu, kad ćorak -šarafi neće unutra, a mjerio ih sa češljom (šablonom).
Tako kad odem sledeći put u BiH (ako ulovim vremena) biće montaže.
![]()
Vjeruj mi preporodit ćeš se sa hidro volanom ja sam ga stavijo pred 3 god. radiš cjeli dan a ruke ne bole nekad vozim od sujeda 830 a njegov nema hid.volana pa tek sad vidim koja je to razlika.
ono od mercedesa mi se ne sviđa baš vidjeo sam pred nekoliko dana to i uživo i probao vozit al nije ni blizo hidro volana,bolje nego mehanički al ni blizo hidro može pričat ko šta oće.
Heeee:biggrin: pa naravno da se nijedan ne može usporediti sa orginalnim hidro volanom ali nije baš to tolika razlika ja aco stavio ovaj od mercedesa super je u odnosu na mehaniku .A moj prijatelj isto veli kao ti no nije baš tako jer usporedio sam ja i njegov i svoj ima razlike ali ne jako velike...imao ja priliku uzeti hidro volan sa jednim klipom jer se sada takvi ugradjuju no odustao iako bi ga dobio relativno jeftino nije mi se svidjao jedan klip.
Jel zna netko kolko ulja ide u motora na TV 730?
Pozdrav, nov sam u ovome. Interesuje me kod Tome 731 sa hidrauličnim volanom gdje se sipa ulje za volan, a gdje za hidrauliku sa koje strane (tj šta se sipa sa strane gdje je auspuh, a šta sa strane gdje je alnaser). Pošto je šaraf za ozraku od rezervoara za hidrauliku izgubljen šta može zamijeniti to? Vrste i količene ulja sam našao na forumu. Ovo je za prijatelja zeza ga volan a on slabo barata sa ovom tehnikom...
Unaprijed hvala za odgovore.
Ako je hidraulični volan ulje je u istom rezervoaru. A može li slikica pa da vidimo to čudo od 731...:icon_rolleyes:
Šta se tiče hidro volana u najboljem slučaju su ti razvodnici uštopani sve očisti ali ne diraj glavu volana .a normalno je da freza tako klepne jer hidraulika nije dvosmjernao pokušaj lagano pritiskati ručicu i spuštaće se kako god ti želis no za to treba malo iskustva i osjećaja.