• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Re: TOMO VINKOVIĆ

Jel ovo Skladištarov Hürli?

Ovo mi izgleda kak tehnički (pri kleti, za vozače)

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815

od kojeg tamica se moze ugraditi volan na toma?

Kad sam kupovo mojeg tv,vodio me je taj cica kod komsije koji ima isti ko moj,samo modifikovan,on je stavio puz i volan od dajca,a ako ces samo volan,dobar bi bio od male zastavice,jer onda volan bude vislji

bodul20

Član
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
188

Ja mislim da od skoro svakog.moj djed je izmjenjao tih volana masu.od različitih kamiona i tamića čak je jednom bio i od peglice volan

N

Nito

Guest

Jedna njiva, 4 (četiri krumpira):icon_fU::icon_madu:
Najlkaše zafrkavati :(wait):

300m2 njive, od toga mislim 250m2 krompira, a nisam siguran bilo je 3 vrste, crveni bijeli, nisam ja bio zaduzen za to, ali u konacnici je bilo oko 200-250kg krompira :(clap):
Moji ukucani zadovoljni ;)
Ja sam svoju vadilicu probao i zadovoljila je :)

A dogodine vidit cemo....a bit ce bolja slika ;)

G

GROF

Guest

Lip pozdrav forumašu i forumski prijatelju sumadinac@!

Ova kosilica sa linka, prodajnog oglasnika, ORGINALNA je za modele ko ča je tvoj tome.- :icon_exclaim:

Odgovara za sve modele tomica od 15 do 25 ks serijske oznake; tv-315, tv-418, tv-419, tv-521, tv-522, tv-523, tv-730, tv-731, tv-732.- :(y):

Lip pozdrav, Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo - darujemo - družimo se.-

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412

Manje više, koiji ti je naj pogodniji za ugraditi.

Posljednje uređivanje od moderatora:

bodul20

Član
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
188

Jel mi može netko napisat što sve treba za oranje.plug znam da mi treba ali da li ima još što ili je to dosta.imam jedno zemljište od cca 500 kvadrata di je nekad davno bilo grožđe pa sam razmišljao o tome da to očistim od stabala i svega toga što smeta.što dalje nakon toga?

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426

Pozdrav zanima me koja je duzina izvlacenja hidraulicnog klipa za prikolicu od tome to jest ja sam napravio prikolicu 160 *260 i zanima me dali odgovara ovaj
http://www.pik.ba/artikal/8819808/hidraulicni-klip/
---izvučen 60 a uvučen 27 cm a ako računaš od ušiju na cilindru izvučen 40 a uvučen 7cm ---
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mislim da če bit prekratak,preračunaj da se keson treba podič na oko 45 stepeni.Kod mene se izvuče za 95 cm a keson mi je 250x150 tak da malo premisli.Malo pridobiš ako pantove postaviš prema unutra ali sa time gubiš minimalni razmak izmedju kasona i točka.L.P.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085

Ako su nutra stabla odmah odustani ja sam cistio tako polje i ne dode dobro jer moras sa strojem vadit panjeve i onda ti bude sve puno zila i svega...a osim pluga ti treba i hidraulika :p i adapter za plug

bodul20

Član
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
188

A stabla su mlada.zadnji put se tamo radilo proje max35 godina tako da stabla ne bi trebala bit velika.al dobro.to bi ja lagano sredio i nabavio sve kroz godinu dvije pa tek onda krenuo u sadnju i sve to skupa

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085

Ja sam imo mjesta sa cirka 10-20 cm promjera drva nutra,prekopo si sa strojem i nakon toga sam ručno moro čistit korjenje i evo tek sad nakon 3 godine je sve istrunulo...puno ti je to zajebancije a nemoj ni mislit da ces moč orat u takvu zemlju..ja sam prošlo prolječe preoro par livada koje nisu bile obrađivanje ali su drva bila nutra cca 5 cm u promjeru i čupo sa plugom...ali to je manje bilo

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426

Jedna od prevoza gradje za šupu.Ovde sam stao da se pripremi za kočenje, jer od tu napred je dobra nizbrdica dužine više od 500m i može brzo da ide traktor i voz u
7yt.gif
l1qc.jpg

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533

Ja sam imo mjesta sa cirka 10-20 cm promjera drva nutra,prekopo si sa strojem i nakon toga sam ručno moro čistit korjenje i evo tek sad nakon 3 godine je sve istrunulo...puno ti je to zajebancije a nemoj ni mislit da ces moč orat u takvu zemlju..ja sam prošlo prolječe preoro par livada koje nisu bile obrađivanje ali su drva bila nutra cca 5 cm u promjeru i čupo sa plugom...ali to je manje bilo

ako oces da istrune korijen drveta brzo da se ne mucis uzmes naftu i cidokor skupa pomjesas i kada odrezes drvo odmah namazes i tako ponovis kroz par dana i za par mj panj u banani
ispitana metoda od HR ŠUMA !
ŽIVIO :drink:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644

U najvećem poslu,:mur: skupo ovo g...o, 90KM :icon_toilet: namuči me dok ga spoji.:icon_anal: Oca mu očinskog u vrh ......:icon_biggrin:
21186017.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh