tomotraktor
Aktivni član
- Tu od
- 16 Pro 2012
- Poruka
- 412
Re: TOMO VINKOVIĆ; tv-826
Nije, prijatelju plitko možda se dobro ne vidi, sada neznam koliko ima cm, kod nas se toliko ore, ispod ili je kamen, ili tzv. mrtvica, tako da je to Ok, a što se tiče cijena, to je individualno ali općenito to je sve tu negdje, neka se radi. LP:icon_fU:
Tomotraktor dobro slozeno ali cini se jako plitko...a jbg ja sam popodne iso odfurat ga takav je dogovor bio...moram priznat da si dobro proso sta se tice prikolice ja ti pol nebi dao za nju
A sta se tice cijene oranja i frezanja ja jako puno radim usluzno do sad sam uzimo 100 kn na sat oranja i 150 frezanja,100 malciranja a prevoz po tezini i kilometrazi a sad sa novim kad dode ce bit 15o oranje i frezanje i malciranje a prevoz ko prije...tako da mene ne jebe kakvi uvjeti su neidem na povrsinu,svi sretni odusevljeni kod mene malo tko to radii i ja ovih dana ne silazim sa traktora koliko imam za orat..
Nije, prijatelju plitko možda se dobro ne vidi, sada neznam koliko ima cm, kod nas se toliko ore, ispod ili je kamen, ili tzv. mrtvica, tako da je to Ok, a što se tiče cijena, to je individualno ali općenito to je sve tu negdje, neka se radi. LP:icon_fU: