Re: TOMO VINKOVIĆ; tv-826
Da li se isplati razmisljat o tv826 sa 50rs, oko 25k kn mozda manje, znam da je motor sranje ali me zanima jel stvara probleme od pocetka ili kasnije? I ono najbitnije, jel istina sta sam procitao na vise mjesta da 826 ima 22ks a ne 26ks?
Lip pozdrav svim forumašima!
Poštovani kolega - forumašu; Hele@!, odgovor, mišljenje daje se u svezi traktora tv-826., taj i takov traktor u cijelosti gljedano, odličan je., istina i Bog!, motor je malo preslab, ima oko 22 ks samo, tako da, netreba ga forsirat i ON ide i ide.-
Ča se tiče ove cijene koštanja - vrijednosti od; =25.000,00 kn.-!?, smatram da je jako puno ili čak previše iako ima samo 50 sati dela., cijena bi odgovarala ako traktor ima svu dokumentaciju, ako je u izvornom stanju, ako ima fulll dodatnu opremu, ako je sačinjen veliki servis, ako ima servo volan i sve dodatne hidro-izvode, nji oko 5 - pet izvoda, zaštitni - samonosivi prednji okvir i još 100-tinu sitnica, ... čak sam skromnog mišljenja da taj i takov traktorić poznam?!, sretno sa kupovinom! ...
Prijatelju moj forumski Markec@!., ovo po pitanju oranja slažem se i potpisujem u cijelosti., uglavnom se ore uslužno za nešto sitno - čitaj gorivo ili sve na faljen Isus i Marijo! ... - sve odreda obitelj, rodbina, susjedi - komšije, dragi ljudi i prijatelji! ...
Narode moj!, lip Vam pozdrav, čitamo - pišemo - pomažemo - darujemo - družimo se ... Bog!, Vaš grof