• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
G

GROF

Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ

...DRAGI MOJI FORUMAŠI., DRAGI MOJI BEĆARI EVO VAM SLIKICA O TRAKTORIMA TOMICE VINKOVIĆA ODMENE ČA JE PREBACIL NAŠ ČLAN; tomo vinković SA LIČKOG FORUMA, ZAVIČAJNOG KLUBA STAJNICE.-

DRAGI FORUMAŠI, BEĆARI, LJUBITELJI TRAKTORA "TOMICE"., MOLIM VAS ZA POMOĆ, OBJAŠNJENJE U SVEZI SPECIFIČNOG PROBLEMA KOD TOME VINKOVIĆA.-

O ČEMU SE RADI?., ČA JE PROBLEM?...OVAKO., INTERESIRA ME ZAŠTO DOLAZI, ZAŠTO JE DOŠLO DO LOMOVA U ZADNJEM RUKAVCU TRAKTORA, ZADNJI DESNI, /GLEDANO OD ZADNJE STRANE TRAKTORA/., POLOMIL SE NEKOLIKO PUTA LEŽAJ, LEŽAJI MALE OSOVINICE, PLANETAR - SATELIT., ILI KAKO SE VEĆ ZOVE?., I TOME NI KRAJ., INTERESIRA ME KAKO JE MOGUĆE DA SE DOSLOVCE IZČUPA IZ RUKAVCA OVJES, PRIHVAT., POLUGE HIDRAULIKA,...!???

MOLIM VAS ZA VAŠE KOMENTARE, SAVJETE, ISKUSTVA,... BOG I ČITAMO SE!!!

ZiRi

Član
Tu od
17 Kol 2008
Poruka
79

Fala bogu, napokon se GROF vratio, sta je bilo s tobom? Pozzz

G

GROF

Guest

...POZDRAV! boki91.,

ISTINA I BOG!., NI ME BILO ZBOG DOSTA OBVEZA NA POSLU., A I PRIVATNI; POKRENUL SAM OBNOVU CRKVE U JEZERANI., "JEZERANSKO SVETIŠTE".-., NARAVNO, AKO NE RAČUNAM OBITELJ I POSAL OKO KUĆE...

...DA, DA I JA BI MOGAL PISAT FALA BOGU!!!

DRAGI MOJI BEĆARI BOG VAS SVE SKUPA BLAGOSLOVIL!!!., IDEMO DALJE!...

Posljednje uređivanje:
T

tv821

Guest

već sam vas sve skupa pitao gdje mogu nabaviti mašinu za tv 830, ali nekako mi ne odgovarate.... e da i usput mi recite dali mjenjač od tv821 može izdržati snagu mašine od 830 i dli uopće ta mašina paše u zvono mjenjača 821-ce???

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

eh ti hoces dobru robu za malo love......e to nece moci hop-cup 8)
svi mjenjaci Tomo Vinkovic su jednaki, razlikuju se samo rukavci, kod mene je naknadno stavljen jaci motor na TV serije 800 pogledaj nekoliko stranica prije, opisao sam kako je tekla prepravka (stranica 18 da ne lutas)
motor s dva cilindra se ne moze montirati direktno na kuciste mjenjaca kao motor s jednim cilindrom, pogledaj malo na nekom TV 730....

Posljednje uređivanje od moderatora:
T

tv821

Guest

e super. hvala na djelu informacija. e da i usput kad sam već kod nabavljanja malo boljih stvari za tomu, koliko koštaju te gume, 7,5-16?

John Deere

Član
Tu od
20 Ruj 2008
Poruka
94

Ja sam prije negdje mjesec dana kupio sve 4 ali neke kineske, ukupno su me došle negdje oko 1400 kn ;)

Posljednje uređivanje od moderatora:
T

tv821

Guest

to i nije tako puno. kako se zove proizvođač?? meni za kombi jedna s ugradnjom toliko košta. a za mašinu niko ništa ne zna????

John Deere

Član
Tu od
20 Ruj 2008
Poruka
94

Proizvođač je seha, gore sam krivo napisao :oops: te gume se proizvode u turskoj a ne kini, imaju 8 platni :mrgreen:

za mašinu ti neznam

John Deere

Član
Tu od
20 Ruj 2008
Poruka
94

to mi je dovezao od staroga neki prijatelj ja mislim da ih je dovezao negdje iz zagreba, probav bum naći raćun da vidim koja je firma ako ga nisam izgubio :? :? :?

M

maksica6

Guest

Alen kaže:
maksica6 kaže:
tv821 kaže:
sad me ovako zanima, imam tomu 821, zvjer i po, sve štima, mjenjo sam mu čahure zgloba i klinove i krike na klipu. sad prede po blatu ko lud. e sad me zanima može li mi tko reći dali mogu ne njega ugraditi hidro - volan ( servo )??
mislim, ugradio bih ga ja sigurno, nije problem, al me najviše zanima gdje mogu nabaviti cijeli sistem hidro - volana i po kojoj cjeni???

Gdje ste mijenjali cahure i klinove i koja je cijena toga?

To sam promjeniš.... A košta oko 100 kn dvije čahure i dva klina....

tv821 kaže:
sad me ovako zanima, imam tomu 821, zvjer i po, sve štima, mjenjo sam mu čahure zgloba i klinove i krike na klipu. sad prede po blatu ko lud. e sad me zanima može li mi tko reći dali mogu ne njega ugraditi hidro - volan ( servo )??
mislim, ugradio bih ga ja sigurno, nije problem, al me najviše zanima gdje mogu nabaviti cijeli sistem hidro - volana i po kojoj cjeni???

Hmmm....radi čovjek u bj.... Filipan

Naruceni klinovi ,cahure i matice iz prime covijek je jako profesionalan i veli da ce mi stici postom do utorka.A sto se tice lufta volana,veli da moze biti luft na 3 mjesta u volanu i da je zato najbolje rastaviti i onda vidjeti sto treba kupiti,da se bezveze ne razbacuju novci.Vidjecemo sto je to kad stigne i kad stigne cijena ovog je 280 kn.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

velika mana kod traktora Tomo Vinkovic je sto se trosi zglob na kojem traktor apsorbuje nagib prednjih i zadnjih tockova.....rjesenje je zamjena livenih dijelova ili remont starih, sto je tesko izvodivo.....postavit cu slike nekih starih kucista prvom prilikom 8)
eh da.....jos da napomenem da su cepovi u zadnje vrijeme vrlo lose kvalitete

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh