• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
P

playstation5

Guest
Neznan baš stanje tvog traktora ali moguće je da ti šporkica dođe u pumpu ukoliko ne pročistiš filter goriva ...pa kad budeš gleda pumpu očisti i filter! :mrgreen:

joekiki kaže:
Pozdrav svima!
(...)
Play - drago mi je, da ti radi anlaser...a ostalo ćeš lako...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

OK hvala! :mrgreen:

Bagudina kaže:
joekiki kaže:
Pozdrav svima!
Evo moje freze,,,na svim pločama ima 4 noževa...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

UF..... 4 x 4 pa puta 2 = ispadne 32 noža ! jadan tomo što mu uradi, 32 muke mu zadaješ a samo 18 konja + 1M :)
kod mene je 28 noža pa opet i 30 konja + 1M ima muke da ih goni.

joe ...malo više gasa i radi on go zetor heheheheh :lol: :lol:

Posljednje uređivanje:

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Re: TOMO VINKOVIĆ

[/quote]

Bit če tu nekih preinaka,,,,dali češ je pofarbat i sredit prije sklapanja????? 8)

Jedno pitanje,,,imam istu takvu špricaljku za imt.a,dali se di može nač poklopac za bačvu,,još bibilo bolje da je i gumeni,,jer meni je ovaj sav popucao,čak ču morat i na novo radit prihvat u plastici,,njega mislim radit sa kromom...nači (rub di se kači poklopac),,ako ima reci jer ovdje kod nas nema niko da kupim..[/quote]

Necu da farbam, jer kratko stojim sa vremenom. +38121848661 prodavnica rezervnih delova za agromehaniku. Oni se nalaze u Backom Jarku kod Novog Sada. Mislim da tamo ima sve, sto ti treba.

Stefan- Mislis na flasu(sise)? To je stara voda za pice, koja se pozelenila. Ja nista ne sipam u usisnu granu. Ako menjas element, obavezno odnesi na probni sto zajedno sa diznom, menjaj i vrh dizne!!! Nebi bilo lose da izmeris i kompresiju, odmah bi znao sta mu je. Bosch pumpa mora da stvori veci pritisak, da bi mogao da otvori diznu, a on da pravi maglu. ako se ne varam diznu treba podesiti na 180 bar.
Pozdrav!!!

B

BAGERISTA

Guest

gvozdeni1 kaže:
Necu da farbam, jer kratko stojim sa vremenom. +38121848661 prodavnica rezervnih delova za agromehaniku. Oni se nalaze u Backom Jarku kod Novog Sada. Mislim da tamo ima sve, sto ti treba.

Pozdrav!!!

Fala za broj,probat ču zvat..... :mrgreen:

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Nema na cemu Bagerista! Ako treba imam i mobilni, javi pa cu poslati.

Danas sam nastavio jucerasnji rad.
p1407101940.jpg

p1407101953.jpg

p140710195401.jpg

Pozdrav svima!!!

Posljednje uređivanje od moderatora:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Eto, jednostavno bez komliciranja si prepravijo na 3t kopčanje. Vidim da ljepo digne- u vaser vagu :D .

Bagerista
Pitaš za neke djelove za tu pumpu, pa imate vi Agromehanihu u Bjelovaru, to ti je bliže pa pitaj tamo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,929

BAGERISTA kaže:
Jedno pitanje,,,imam istu takvu špricaljku za imt.a,dali se di može nač poklopac za bačvu,,još bibilo bolje da je i gumeni,,jer meni je ovaj sav popucao,čak ču morat i na novo radit prihvat u plastici,,njega mislim radit sa kromom...nači (rub di se kači poklopac),,ako ima reci jer ovdje kod nas nema niko da kupim..
Ti si čini mi se negdje sa mora pa bi ti mogli uskočiti kakvi majstori koji krpaju poliesterske čamčiće za onaj rub. Ili da ti barem prodaju malo vune, a ostatak odradiš sam sa poliesterskim kitom (onaj sa vlaknima).
Za poklopac zovi
http://www.progres.hr/progres_katalog.pdf
http://www.agromehanika.com/onama.htm

B

BAGERISTA

Guest

Bagerista
Pitaš za neke djelove za tu pumpu, pa imate vi Agromehanihu u Bjelovaru, to ti je bliže pa pitaj tamo.[/quote]

Da pitam za sebe,,ali nije za dijelove pumpe,,več za poklopac od bačve nači komplet sa sitom i držačem,,ako nema onda samo poklopac mi treba....

Jer moj je popucao na sve strane ,ai na bačvi di se zatvara se je izjela i popucala ona plastika na koju se on lovi,,,moja je ja mislim od 350l :scratch ona pločica je na njoj dosta izjedena,pa nemogu pročitat..

Ako imaš broj jako bi ti bio zahvalan..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,929

Bagerista imaš iznad linkove samo trebaš čitati ;)

nsamanic

Član
Tu od
8 Ožu 2010
Poruka
57

ljudi ajde malo pomagajte!! htio bi napravit europrihvat na traktoru TV-521!!! dali je pametno kupit nove ruke (ovisno o cijeni) ili ih sam napravit doma! naravno trebale bi mi i nekakve dimenzije pa ako neko ima iskustva stim!!???

ima mi susjed traktor SAME dali mogu s njega kopirat??? jel to isto???

G

GROF

Guest

., poštovanje! i dobro nam došal novi forumašu!; nsamanic!!!

PAMETNO je kupit u svakom slučaju nove ruke!!!., cijena ni velika ako imaš novčića???.,
Moja preporuka je da kopiraš iz TV serije - modela; 818, 821, 822, 826, 830,..., te i takove ruke su ti orginal za tvoga tomu; TV-521!.-

Bog!., čitamo se ...

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest

muhanicar kaže:

Nisam vidija :scratch ,jer sam otvara odma temu na krajnji post jučer........ :madmana: a šta reč.........fala lipa.. 8)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

nsamanic kaže:
ljudi ajde malo pomagajte!! htio bi napravit europrihvat na traktoru TV-521!!! dali je pametno kupit nove ruke (ovisno o cijeni) ili ih sam napravit doma! naravno trebale bi mi i nekakve dimenzije pa ako neko ima iskustva stim!!???

nasamianic pozdrav!

Moj ti je preporuka da nabaviš poluge i ostale dijelove sistema
za kopčanje u 3 točke kako se sada radi na Priminom modelu serije
400 (500).

Evo ti i slike koju sam poslikao u Gudovcu:

1000375x.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,710

nsamanic kaže:

Kopiraj mjere s modela koje ti je GROF nabrojil.
Inače, za poluge kupi neki čelik za poboljšavanje (Č.1220 npr.) i zavari kugle koje se kupuju po 60-tak kn/kom.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

Pozdrav cijenjenim forumasima
ovih dana je prava ugodba za sijeno, za sijeno i kupanje :mrgreen:
[youtube:287je29x]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_-DX9xhiHqs&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_-DX9xhiHqs&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube:287je29x]

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

dobro radi sakupljac mozda i ja sebi nabavim jedna ima po oglasima za 250eura
sta posle radisa sa sijenom jel ga baliras il iga kupis vilama za sijeno ili rucno u plasce pa onda dalje sa traktorom

B

BAGERISTA

Guest

muhanicar kaže:

Eko fala lipa,jušto danas,naručija sve u agromehanici,,dolazi za par dana poštom..... 8)
Zahvaljujem za brojeve.. :mrgreen: :mrgreen:

Dydy

Član
Tu od
6 Tra 2009
Poruka
306

strongboy jesi to ti grabljao sijeno drljacama ? hehe.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

edosoko kaže:
Pozdrav cijenjenim forumasima
ovih dana je prava ugodba za sijeno, za sijeno i kupanje :mrgreen:

Pozz Edosoko!
Dobar video, vidim da se fino radi. Koja je to brzina, treča spora? Sve tako lagano ide.
A kažeš kupanje, e to je nabolje za ove dane, mnogo bolje od skupljanja sjena ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh