baš sam neki dan gledao po netu kakvo vitlo odnosno vinča bi išla na tomu, pa te lijepo molim za kakvu slikicu da vidim kako to stoji na njemu, i par komentara kako radi, kak se ponaša sa njim...
Ovako šta se tiče vinče ima dosta i 3t. Ja imam od 4t to sam kupio radi većeg traktora ako kupim. Povući se može dosta a pogotovo ako ti leži rad po šumi. ja vučem trupce 5- 6m od 50-60cm bez brige a po gotovo ako se znaš koristit koloturama i kolorurjem jer se smanjuje sila.Traktor terbaš dobro postaviti i uvjek vući u pravcu jer ako bočno vinčaš pa ti zapne trupac lako završiš na boku ako ne staneš na vrijeme.ja dosta radima po šumi i to volim.
Malo je teže vući za sobom veći trupac jer ti je vitlo dosta daleko od traktora pa te diže napred ili je problem kod motanja ideš ravno.Za osobne potrebe ima je i previše a ako se misliš baviti ozbiljnjie nemoj nešto očekivat previše, je nemožeš na primjer vući 8m dužine od 80cm promjera a pogotovo tvrdo drvo(Bukva,hrast, jasen itd.)
Slikica nemam a kad ću ići u šumu ću ti poslikat jer se ne sjetim ponjet aparat.A i Grofu sam dužan to poslikat.