pozdrav ekipi
evo nakon nekih par tjedana problema oko registracije, napokon dobih pravo pisati na ovom izvrsnom forumu, koji je zaslužan što sam i ja postao vlasnik jednog Tomice.
artyman:
naime vaše pohvale i oduševljenja sa ovim malim divovima su mi dali podstreka i ponukali me da se angažiram i pokušam pronać štokod povoljno, a ujedno i relativno kvalitetno...
i uspio sam. pronaša sam jednog, skoro pa dvostruko punoljetnog tv521, 1978. godište sa prikolicom (original tv), frezom (100), jednobraznim plugom (batuje), troskrilnom drljačom i stražnjom strižnom kosom (gramip).
traktor je bio u strašno zapuštanom stanju, barem što se općeg izgleda i održavanja tiče, a kvaliteta je tako-tako.... motor je u jako dobrom stanju, mjenjač malo šteka, volan curi (na nekom starom varu:scratch), centralni zglob poprilično lufta....hidraulika prednja, na remen, dosta dobro radi, al triba malo dorade loše izvedenih ručnih radova....od struje radi indikator ulja i anaser (kud ćeš više...:rolfer
desetak dana angažmana, strpljiva rada i nešto potrošenih kunića, doveden je u dosta dobro stanje, barem što se vizualnog izgleda tiče, i neb mu niko da tolke godine
kad se malo rekuperan, poradićemo i na ostalim "bolnim točkama".
iman neke slike, i uskoro ih frljoknem ode da se pohvalim kako sam ga ušminka