isalopek.pa ovako na friško sam to radio i probat ću ti objasnit ,moraš da skineš komletno kučište volana 4 vijka m12,prije toga skinuti kuglu sa trna ,odpojiti hidraulično crijevo što ide na cilindar hidraulike (brza spojka),skinuti papuče i pedale isad ti ostaju 4matice m 14 sa prednje i zadnje strane...podloži motor i odvij vijke sa zadnje strane malopomakni zadnji kraj traktora u nazad da možeš skinut matice,pa kasnije odvij matice sa prednje strane i cjeli trn sa čahurom skineš dolje , e sad za skidanje kardana ,,,,na prednjoj strani trna postoje dvije rupice kroz njih izbijaš osigurače (čivije) od kardana , jedna rupica za gornji i jedna za donj kardan,isamo moraš okretat kardane da se poklopi osigurač sa rupicom i još skineš granične pločice na čahuri gdje su bile pričvršćene papuće i razdvojiš trn od čahure i izvadiš kardane......nadam se da sam bio donekle jasan i da će ti pomoći......i da moja preporuka da promjeniš svih osam ležaja ipak to nije zahvat koji se ćesto obavlja,,,,,,,,,,,,,,,,,,poz