isalopek
Aktivni član
- Tu od
- 15 Ruj 2010
- Poruka
- 526
ja mislim da je tako
I dobro misliš....
Hvala lijepo puknuti....
Plaćam cugu prvom prilikom...!!!
ja mislim da je tako
Nisi valjda išao sad probati?I dobro misliš....
Hvala lijepo puknuti....
Plaćam cugu prvom prilikom...!!!
Nisi valjda išao sad probati?
I to kaj veliš , bolje tak pa da misno spavaš .aaaaaaaaaaaaa, da :madmana:
što ćeš....takav sam kakav sam :mrgreen:
I to kaj veliš , bolje tak pa da misno spavaš .
kad je mogla nafta frcat mogu i varnice :supz:
Bok dečki, nedavno sam kupio PE-18 i pomalo sredio elementarne stvari, no sada;čitajući ovaj forum uzduž i popreko, shvatih da to što mi trza u sporom hodu ima veze vjerojatno sa spojničkom osovinom o čemu je već bilo govora.
Kako nisam mehaničar a i nemam iskustva s traktorima pitam Vas znalce , što bi bilo dobro zamjeniti kada krenem u otvaranje prednjeg trapa ? traktor je star 38 g. i do sada mislim da nije otvaran niti je išta mjenjano na njemu.
Zahvaljujem svima na odgovorima i pomoći
spojnicka?
prvo detaljno objasni kako trza, na tvrdoj/mekanoj podlozi, samo prednji pogon ili samo zadnji, ili oba ukljucena
stara raga od PE18 ima fiksni nosac kljuca (tvornicki) znaci nema trzanja kao na novijim....naravno ako ti ciljas na sklop nosac - kljuc - zupcanik
evo ovdje klikni, ima nekih slika otvaranja mjenjaca, da vidis sta te otprilike ceka
u sustini mnogo je jednostavniji za rastjerat u tiftike nego noviji TV
tako je mene zanima moze li to na seriju 5 i koliko mogu staviti unutra??i kolika je cjena toga raspaca?
@ARNO...jel to tvoj rasipač ili @Alen - ov?
Ima jedan takav isti kod mene na odpadu, blokiran mu je reduktor...to jest totalno je zarđan ceo rasipač,.pa nešto dumam da ga uzmem...:scratch
To jest menja se...trebam dati duplo težine željeza, od težine rasipača.
Koliko može biti težina tog rasipača?
pozzz joe!
tako je mene zanima moze li to na seriju 5 i koliko mogu staviti unutra??i kolika je cjena toga raspaca?
@ARNO - hvala na odgovoru
Ma nemoraš ga vagati, nego sam mislio da imaš(imate) neke tvorničke papire za rasipač, pa zato pitam.
Ustvari nije tako strašno kako sam opisao...više je to prljavo i šmrljavo i blago zarđano i pokrivljene(izudarane) one lopatice za razbacivanje...nego sam ja samo rukom pokušao okrenuti, pa nije išlo..al po izgledu nebi rekao da je reduktor neispravan, pa se dvoumim dal uzeti...
Uglavnom, u subotu svrnem na odpad, pa ćemo videti opet...
hvala...
pozzz joe!