@ Arno
Kaj je sa onim preko puta vojarne?
Jel znaš možda kolko hoče za njega?
Jučer sam prolazil, ali bilo je več kasno, a i padala je kiša tak da mi se nije zaustavljalo. Izgleda restauriran samo nisam skužil koji je tip, i koja je lova u pitanju.
Ako si možda u prolazu baci oko pa pošalji bar broj telefona
Samo me cifra interesirala, ali mi to izgleda jako puno. Možda i grešim :scratchPrigledao sam ga jedan dan i gazda kaže da je kompletno sređen , brdo novih djelova ugrađeno , radio BENČINA ako ti to što znaći , gume dosta loše , od prikljućaka samo ona roto kosa koju pokreće neki kardan kao od stojadinovog volana , traktor P 18 cjena mislim po sjećanju oko 2000 eura , ako si još zainteresiran odem ovih dana poslikati pa da vidiš ,
Samo me cifra interesirala, ali mi to izgleda jako puno. Možda i grešim :scratch
Po noči mi je izgledal bolje, a sad :shock:
Moral bum izgleda bratiča aktivirati da mi nekaj u rasulu najde ....
Tam sam več kopal ali nema više. Prošlo je dosta vremena od dana kad je on bil serviser u Tomi, jel tak?E možda , da se kod VIDA malo prekopa oko kuće i iza garaže možda bi se i tamo nešto našlo :rolleyess:
Svaka čast...samo si trebao umjesto tolikih podloški staviti jednu veću maticu ili piksu od cijevi...al to je samo moje mišljenje.....
imao sam piksu na probnom, al mi se nije sviđalo...znala se malo popigati jer je većeg promjera pa sam odlučio staviti na kraju podloške
Bitno da funkcionira!!!artyman:
Ja moram na svoga staviti novi remen jer ovaj stari proklizava pa mi lampica stalno pomalo svijetli...sutra idem za og..znaš li možda gdje dole nabaviti remene najpovoljnije? IZM ili?
IMZ ti je najpovoljniji...cca sve je remenje oko 40 kuna. Tako da samo ponesi uzorak ili šifru remena i kvit.... artyman:
A zakej ne :scratchPa zar ti da si tomu kupiš?
Hohoho... sad buš pa dal za kobase... možda lakše složiš svoje kobase u odnosu na moje.-..
A zakej ne :scratch
Vidiš da me neče u grupu pošto nisam barem suvlasnik Tome :finga: