., lip pozdrav!
Imaš u potpunosti pravo....to mi je i samom palo na pamet da bi moglo biti skolono pucanju kućišta tako da ću ga sutra skinuti i saviti...
hvala edo na savjetu...
., prijatelju isalopek!., solidno si ovo izvel sa ovim alternatorom, moja pohvala i još moram dodat., ovo ča je edo napisal u svezi pucanja kućišta, slažem se., to bi trebalo popravit da nebi bilo nismo znali?!... ., još dodajem ko naši cijenjeni forumaš., ovo sa ovim šarafom i podloškama malo onako u hodu probaj izboljšat., znam da si to radil brzo i u hipu., pišem TI da je ispalo solidno., e, sad samo malo izboljšanja!, ča bi rekal?; cijenjeni firemanpeter!!!...
--------------------------------------------------------------------------
., od newTomo; ...
Dečki bok,
trebao bi malu pomoć u svezi curenja ulja.
Uvijek imam neko ulje ispod traktora i to mi curi van na onim oduscima koji se nalaze na mjestu gdje se motor spaja sa kosturom traktora, točnije onaj prostor gdje se nalazi lamela. Dakle ti odušci točnije rupe vidimo ako traktor gledamo od donje strane, malo prije prvog "mosta". Pretpostavljam da je jedan za odusak ulja iz motora, a drugi za odušak getribe. Radi se o tv730.
Molim vas za pomoć oko toga. Dakle u čem je kvaka i kako to popraviti. Naravno, i cijenu ako znate
Pozdrav svima.
., mišljenje, daje se., sve si točno napisal - opisal; rupa do motora je takozvani., odušak ako dojde do curenja ulja iz motora, a ova druga rupa je takozvani., odušak ako ulje curi iz getribe., očito da ti ulje curi iz motora i iz getribe - mjenjača., trebalo bi zamjenit semering izlazne osovine iz motora, /ako sam dobro napisal, neznam kako se točno zove?!/ i pogonske osovine - prenosnik pogona iz getribe.-
., semering je jeftin, oko 30-setak kuna., ali!, treba skinut motor i iz motora zamajac da se dojde do semeringa motora., kod getribe na neki verzija "mislim" da se čak mora skinut i prednji lijevi rukavac kako bi se došlo do semeringa?!.-
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...