ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
He he Arno, kad bih ja živio u Bjelovaru-nebi bilo potrebe postavljanja pitanja po rezervnim dijelovima.:lol:
Eto jedno izboljšanje koje sam napravijo :mrgreen:.
I kako Grof reče: "ko voli nek izvoli",
a ja dodam: "pa i sebi napravi"
Zaštitu motora na nosaču ralice sam napravijo pre nego se nosač montiral. A ova zaštita kartera je na novo. Imao sam više prilika da vidim izudarane kartere na motorima TV jer mu je motor dosta napred od prve osovine. Pa rekoh bolje preventiva.
Pozdrav forumaši! Molim vas za pomoć gsp.Grofe imam namjeru kupit malog Tomeka serija 821 i god.proizvodnje 91,pa vas molim čiji je to motor i na kaj sve treba obratit pažnju prilikom kupnje.Čitam vaše teme koliko stignem,a mogu reći da su jako zanimljive,pa vas molim za savjet.Sa njime bi radio neki sitan prijevoz,ai frezao vinoigrad al jako malo.Možemo se ćut preko mob. Ljepi pozdrav od novog ćlana
Pozdrav forumaši! Molim vas za pomoć gsp.Grofe imam namjeru kupit malog Tomeka serija 821 i god.proizvodnje 91,pa vas molim čiji je to motor i na kaj sve treba obratit pažnju prilikom kupnje.Čitam vaše teme koliko stignem,a mogu reći da su jako zanimljive,pa vas molim za savjet.Sa njime bi radio neki sitan prijevoz,ai frezao vinoigrad al jako malo.Možemo se ćut preko mob. Ljepi pozdrav od novog ćlana
., svaka čast i fala firemanpeter na izvarednim i svrsishodnim izboljšanjima - novitetima, novitetima ki su uvik dobro došli za očuvanje kartera., pogotovo kada se traktorić koristi u nezgodnim - brdovitim terenima.- rayer: ...
., Petre!, fala na slikici od filtera hidrauličnog ulja i dobroj slikici uživo, kako to i takovo izgljeda?!., kod nas se more nabavit u tvornici tomo vinković - Prima! ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
ISALOPEK puno hvala na pomoći,e tako se ljepo opisuje kad neko želiš pomoć,super svaka informacija mi dobro dođe
....Petre svaka čast na novim izboljšanjima ti si to odradio za čistu peticu kao i uvjek do sad.
e da mi je bila ova slika odozdo kad sam radio ralicu već bi nešto drugačije napravio nego šta jesam.
aj pozdrav čujemo se!
Šta da ti kažem sad prijatelju :scratch , možda smo ipak premalo raspravljali oko te ralice. Ja bi ti rado pomagal oko tog nosača.
A šta je to što bi ti drugačije napravijo?