T
TomoZeković
Guest
Odlično Krumpironja..
Pozdrav... :supz:
Pozdrav TomoZeković :arrow:
Vidim, radno je kod tebe, svaka čast :gitarist:. Ako možeš vući ovaj trobrazni plug, onda bi mogao i onaj dvobrazni koji si htio kupiti ako se nevaram, osim ako nije velika razlika u veličini plugova .
Hvala Aco na informacijama i ja sam jednom bio kod gospodina al se tada nismo uspjeli dogovoriti pa sam odustao i od gorskog kupio traktor,vidio sam i prikolicu samo je bila u lošem stanju jer je čitavo vrijeme stajala valjda vani,al nebojim se ja ti si nju skockao sad je kao nova,.stavi koju sliku da je vidimo..poz.
Hvala na pohvalama za tomice,šta bi ti dodavao na utovarivač šta smatraš da fali,sabiram informacije i iskustva jer planiram i ja napraviti sličan pa mi je svaki savjet dobrodošao.....Butina?
Ma nisam mislio da nešto fali na utivarivaču, utivarivač je za deset :finga:. Mislio sam na traktor na neke sitnice koje na njemu fale kao npr. svjetla :weedman:. Inače mi je stara iz Gomirja :!:!
evo da i ja postavim koju sliku, bice jos slika, samo dok uhvatim vremena da slikam i postavim ovdje
Pozdrav sladjanr994 :arrow:
Vidim, frezaš ti sa Tomom direktno po ledini, ne izoranoj zemlji :scratch. Moram priznati da to još nisam vidio :rolleyess:. Ako to radiš da ti ne raste trava između tih voćaka, bolje ti je to raditi sa malčerom :weedman:.
Moj krumpironja i moj tomo oboji točkove u crvenu boju ali je krrompir s nje najkvalitetniji, a što se tiče kamena ima ga svih oblika i boja.:supz:
Il si nešto polomijo il je gotova sezona.Izgleda da je za mojega Tomicu oranje završeno na jedno duže vrijeme =/
Il si nešto polomijo il je gotova sezona.
Skace mi van brzina mora na servis po novi kljuc
Hmmmm, čudno kako jer je novi ključ i nosač ključa dobio prošlu godinu!!! Probaj malo poštelati onaj lim koji uzubljuje u brzine (drže ga dva šarafa m6). pomakni najprije u jednu stanu malo, pa probaj, a nakon toga ako bude gore u drugu stranu pa probaj!
Da je stvar u limićima koji uzubljuju nebi skroz iskakao nego bi samo ponekad cukao.ako je to izmjenjeno prosle godine ne bi trebalo da je poderano osim da je materijal jako loš a vjerojatno ima i drugih razloga za iskakanje brzina.ako misliš rastavljati sve poslikaj.
evo da i ja postavim koju sliku, bice jos slika, samo dok uhvatim vremena da slikam i postavim ovdje
Pozdrav sladjanr994 :arrow:
Vidim, frezaš ti sa Tomom direktno po ledini, ne izoranoj zemlji :scratch. Moram priznati da to još nisam vidio :rolleyess:. Ako to radiš da ti ne raste trava između tih voćaka, bolje ti je to raditi sa malčerom :weedman:.
a sta cu, kad se moze i onako dirktno sto nebi radio, jer onako moram orati pa onda frezati, a svedno moze i onako dirktno..... to sa urpaavo radio da bih unistio onu staru travu, jer nije prosle godine pokose, kad je trebalo kositi, ja nisam imao sa cim, jer sam tomu kupio tek negjde krajem avgusta..
a mozda bih i radio to sa malcerom kada bih ga imao, ali posto ga nemam moram ovako...
Hmmmm, čudno kako jer je novi ključ i nosač ključa dobio prošlu godinu!!! Probaj malo poštelati onaj lim koji uzubljuje u brzine (drže ga dva šarafa m6). pomakni najprije u jednu stanu malo, pa probaj, a nakon toga ako bude gore u drugu stranu pa probaj!
Netreba ti bit ništa čudno neda mi se sad tražiti unazat par mjeseci da nađem post kad se ekipa hvalila kako se to šalta u vožnji bez stajanja a i on je bio među njima a tako će uskoro svi iz te ekipe bit na čudu samo je krumpironja iskren pa je napisao da ima problem a drugi to neće napisat sigurno da su raskopavali.
Može li mi netko dati ove mjere oka rude prikolice 1,5 t za tomicu