Taj je od rođaka.
Hehehe... pa najbolje bi bilo :lol:, da tvoj Toma nije prošao tehnički, i da je bilo primedbe... :lol:
Ja bi se valjao od smeha...:rolfer:
pozzz joe!:mrgreen:
To ti lako vjerujem, neki od vas bi umrli od smijeha :lol: a ja bi popiz...jo :scratch :lol:
A čuj, posle na kraju kad smo svi traktoristi iz sela polako bili u pokretu da se ide kuči, neki su došli kod mene pa smo malo pokomentirali moja izboljšanja itd. Bio je tu i onaj radnik od tehničkih koji pregledava traktore. I kaže on meni; mogal sam te dat na homologaciju zbog svih tih tvojih izboljšanja.
Eto vidiš Joe, uvijek ima način na koji te mogu sjebat. Samo neznam ako ja nebi onda njega na moj način :axe:
Pozdrav firemanpeter
Normalno da je tvoj Tomo prošao tehnički bez primjedbe, kad izgleda kao nov :finga:. Mališa također dobro izgleda, a kad ga ti "srevisiraš" mora proći tehnički :supz:.
Mališa je dobar, ne fali mu ništa osim toga da ima koji cm lufta u volanu. Ali to nije strašno pogotovo ako se zna da je to na tim traktorima skoro u svim slučajima.
Pozdrav društvo!!!
Prije svega se želim svima zahvaliti na rječima podrške i lijepim željama!
Pozdrav tebi i brzo se oporavi, čuvaj se pa da bude bolje i sve OK.
Evo ovo mi se sviđa kod vas u Sloveniji....lijepe male registracijske pločice a ne kod nas cijeli komadi lima da pola traktora prekrije.
I nema ni trokuta kod vas koliko vidim
Da, reg. pločice su dosta male pa tako ima mogučnosti da se negde na prigodno mjesti izmontiraju. Na tomi je prostor na sjedalu taman za nju. Istina da su novije koji cm veče, takvu imam na motoru ali nije nešto strašno veča, samo nekoliko cm. Inače mislim da je ovo več barem treča različita varianta pločice do sad, gledajuči boju iliti dimenziju.
Hvala bogu netreba ni tog trokuta, neznam kako vama uspije nabiti na traktor ali kako vidim treba mu puno prostora pa se tako težko nađe neko dobro estecko rješenje. Da ne pričam o tome koliko je nezgodno za rad sa traktorom jer viri na sve strane jer ga ne možeš fino posložit negde na traktor.
Nadam se da se ne domisle i kod nas tog trokuta.