M
Marko 420
Guest
pozdrav svima eto mog prvog posta i naravno odma pitanje za sve : znaci ovako, imam roto malcer 100cm hvata i sad bi ja to trebao spojiti na svog tomeka TV -420 1986 godiste- citao sam vamo da treba kardan sa spojkom pa me zanima koji tocno kardan treba kupiti ?? dal je to ovakav http://www.trgo-agencija.hr/detalji_proizvoda.b81a5221c22346dea2fe575e5cca5c7f.kardan-kategorija-4-653-900-sa-sklopkom-27x74-6-roto-kosa-malcer.aspx a roto malcer izgleda ovako
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]...te da li mi treba ovakav nastavak za to sve
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG].sezona kosenja trave je pocela ,vocnjak nije prevelik ali uz njega su i nasade kupina tako da ima onda toga poprilicno za kositi.. lp svima
I imam jos jedan problem ...kada dizem frezu hidraulika radi sve super no kada je hocu spustiti nema nikakvog otpora nego samo padne ,nema onog spustanja polako kako bi trebalo biti ..gdje je problem ??
I imam jos jedan problem ...kada dizem frezu hidraulika radi sve super no kada je hocu spustiti nema nikakvog otpora nego samo padne ,nema onog spustanja polako kako bi trebalo biti ..gdje je problem ??
Posljednje uređivanje od moderatora: