T
tuaregr10
Guest
Evo jos koja slika kose sada je komplet sve na njoj
Pozdrav !
Pozdrav zaha :!:
Svaka čast na izgledu kose, lijepo izgleda
Posljednje uređivanje od moderatora:
Evo jos koja slika kose sada je komplet sve na njoj
Pozdrav !
Pozdrav zaha :!:
Svaka čast na izgledu kose, lijepo izgledarayer:. Baš smo i mi jučer počeli popravljati kosu, isto Gramipovu, samo bočnu za IMT 542, 155 cm širine :mrgreen:.
Haj neko ko zna nek mi nabrzinu da ja ne tražim reče...koje ulje ide u fritezu???...tj frezu![]()
pokusaj s palminim uljem :weedman:
hahah ne fkt koje ulje ide u frezu iscurilo mi nekako neznam ni ja kako...mako sam onaj leptirić jer mi je trebo za kosu...i sad mi treba freza a neznam koje ulje da kupim??
hahah ne fkt koje ulje ide u frezu iscurilo mi nekako neznam ni ja kako...mako sam onaj leptirić jer mi je trebo za kosu...i sad mi treba freza a neznam koje ulje da kupim??
kupi sae 90 isto kao u mjenjač od traktora tu se stavllaju ista ulja.a iscurilo ti je na semering kuda drugut moze.
deni hipenol (sae 90)!
evo i gorski ti cak reko !
je kumprionja hipenol isto kao i u mjenjač
Nikakav,sumljam da ima ikakve veze sa Tomom Vinkovićem,to je nešto češke ili slične proizvodnje,to kupiš i imaš hrpu željeza iza kuće.:rolleyess:
Za pocetak pozdrav svim forumasima,kako novim tako i starim, a najvise Grofu,Firemanpetru,Danotu,Gvozdenom i ostalima!
A sad jedno pitanje: u zadnje vrijeme sam primjetio da mi je tomica 419 dosta slab,tj da se dosta vise muci nego prije godinu dana na istim poslovima koje je prije odradivao bez problema,a dogada se sljedece-ko da gubi snagu,dosta pocne dimiti crno pod malo vecim opterecenjem i prilicno se grije,da napomenem da sam na glavi cisto one utore tak da nema prljavstine u njima,tocim eurodiesel,filteri su novi,pali odlicno i hladan i topao, ali ko da nema onih svojih cca 18 ks !?...i traktor ne radi jako puno kroz cijelu godinu ,mozda nekih 50 sati ukupno!? a to sam najvise primjetio kad radim s roto kosom,prije sam kosio i vecu travu u 2 brzoj a sad se u manjoj travi muci i u drugoj sporoj na najmanjim okretajima kardana...!?
ma ne vjerujem,OMV-ov eurodiesel kojeg tocim i u auto!?da nije mozda slabo gorivo ? izvadi ovo i deni drugo pa probaj !
onda ti ju je jako dobro složioA kud kad je sad bila kod mehaničara izslo je ulje van po kardanu u onom djelu...
onda ti ju je jako dobro složio
Za pocetak pozdrav svim forumasima,kako novim tako i starim, a najvise Grofu,Firemanpetru,Danotu,Gvozdenom i ostalima!
A sad jedno pitanje: u zadnje vrijeme sam primjetio da mi je tomica 419 dosta slab,tj da se dosta vise muci nego prije godinu dana na istim poslovima koje je prije odradivao bez problema,a dogada se sljedece-ko da gubi snagu,dosta pocne dimiti crno pod malo vecim opterecenjem i prilicno se grije,da napomenem da sam na glavi cisto one utore tak da nema prljavstine u njima,tocim eurodiesel,filteri su novi,pali odlicno i hladan i topao, ali ko da nema onih svojih cca 18 ks !?...i traktor ne radi jako puno kroz cijelu godinu ,mozda nekih 50 sati ukupno!? a to sam najvise primjetio kad radim s roto kosom,prije sam kosio i vecu travu u 2 brzoj a sad se u manjoj travi muci i u drugoj sporoj na najmanjim okretajima kardana...!?