Pa vdjećemo ove godine je orao sasvim malo ,ono samo za probu ali sam mu zato natovarijo frezu tv 120 koja bi mu mogla doći glave.Drugih razlika nema,onda imaš sve samo još dobra volja.hoće li na proljeće orati?
Pa vdjećemo ove godine je orao sasvim malo ,ono samo za probu ali sam mu zato natovarijo frezu tv 120 koja bi mu mogla doći glave.Drugih razlika nema,onda imaš sve samo još dobra volja.hoće li na proljeće orati?
poznato, već sam mjenjo zupčanik priključnog vratilaTo je previše za taj traktor mjenjaj to pod hitno za orginalnu ili se pripremi za popravke.
RAL6018 ti je zelena, mislim da pise na bloku lijevo od regulacije gasa koji model je, lda100 ili lda820 ili moze biti samo 100 ili 820...tako nestopozdrav svima !
Počelo remontovanje tomice pa imam par pitanjca,pogotovo kad sam gledao petrove radove .
možete li mi reći oznake za zelenu boju kojom je obojeno kućište? ikako razlikovati motor 18 ks od 21 ks
:toimonster:
To sa felgama je u redu ali tko ide za tim promjenit će i njih a ima guma sa istim obimom kao kod većih serija ali su uže i pašu na tu užu felgu pa bi i sa tim gumama bio puno lijepsi a šta se tiče getriba jednake su kod svih serija 800 jedina razlika sa 700 je u sredini i zadnjem trapu jer je kardan odnosno izlazno vratilo drukcije izvedeno i nema taj prenos odnosno snagu kao kod 700 ali ne govorimo o seriji 700.tako da motoru sa dva klipa od 22 konja oduzme snage isto onoliko šta mu je stavio auspuh na auspuh,skine auspuh i stavi vece gume i dobije isto u biti ta razlika se ne moze primjetiti.
pozdrav svima !
Počelo remontovanje tomice pa imam par pitanjca,pogotovo kad sam gledao petrove radove .
možete li mi reći oznake za zelenu boju kojom je obojeno kućište? ikako razlikovati motor 18 ks od 21 ks
:toimonster:
Ako je zadnji trap menjan...onda se brojevi neslažu, što znači da nemože proći registraciju...
Nadam se da je registrovan...:supz:
Pitanje...slini mi ulje na spoju hid pumpe na motor (riječ je o tv731), pa bih to želio riješiti. Vidim da moram poskiudati u 2 dijela i to su sve imbusi, slini preko brtvi...
Da li ima kakva caka za promijeni to ili samo odspojim crijevo ulja i skinem pumpu dolje ili?
Hvala
Nisam siguran da 822 ima bočne reduktore ko serija 700. Ako jih nema onda se getriba vrti sporije nego na seriji 700.
Prvo bi trebao ako je moguće probati dotegnuti , pa pričekati , ako ne pomogne onda u rastavljanje :? nekada i samo dotezanje napravi čuda :roll:
Evo koja slikica:
Pozdrav ssucur :gitarist:
Hvala ti za slikice tvojih radova sa Tomicom :supz:. Svi poslovi na slikama odlično odrađeni, a pogotovo oranje, po meni :fball:.
ako si mislio na ovo , ja mislim da ima uprotivnom nebi bio tako snažan.ako nema reduktora sta se nebi getriba tada trebala vrtiti brze?kako bi dobili isti broj okretaja kotača kao na seriji 700 reduktori su sa svake strane zasebno i povecavaju broj okretaja svakog kotača a ne getribe!:mislio si da bi se kotači vrtili sporije jel tako; naravno da bi!Pa mi samo raspravljamo o mogućnosti ugradnje i dali bi to bilo preveliko opterećenje a isplativo nije naravno.
[/URL][/IMG]
Znači traktori su različiti ne samo da jedni imaju bočne reduktore a drugi ne nego su tu i zupčaniki različiti odmah na početku getribe a to je iza spojničke.