to su gluposti da 533 i 539 loše oru,, to većinom pričaju oni koji ne obrađuju zemljuRijetki su tomice barem u mome kraju a za 539 i 533 sam se bas naslusao da nisu neki oraci.
to su gluposti da 533 i 539 loše oru,, to većinom pričaju oni koji ne obrađuju zemljuRijetki su tomice barem u mome kraju a za 539 i 533 sam se bas naslusao da nisu neki oraci.
to su gluposti da 533 i 539 loše oru,, to većinom pričaju oni koji ne obrađuju zemlju)
idealno za 539 je 2x12 ili jos bolje 2x10ili mu dene plug od16 cola ko moj pametan sused !
svaki traktor ima svoju granicu i maximum rada kaj moze raditi a preko toga unistavas stroj i sebe jer popravak je skup !
idealno za 539 je 2x12 ili jos bolje 2x10
istina ali zavisi kakva je zemlja ili mu denes ovaki plug tu nemres fulati taman za TV ili IMT :blackeye :shock:
idealno za 539 je 2x12 ili jos bolje 2x10
Samir, evo kako sam ja bio postavio na svog bivšeg tomicu servo pumpu, pa pogledaj nije komplikovano a lijepo je za oči da gore ništa ne diraš ispod haube.
[/IMG]![]()
a boca za ulje i za nje ima mjesta da nesmeta ničemu.
[/IMG]![]()
artyman:
Ovi plugovi sigurno idu dobro u zemlju samo ko da to izvadi ? TOMO! A ko njega!?istina ali zavisi kakva je zemlja ili mu denes ovaki plug tu nemres fulati taman za TV ili IMT :blackeye :shock:
![]()
Znači ipak su se slike vidjele, ja ih džaba izbrisa, a što se tiče nisam upoznat za kombinacije ikakve, ali, ličnog sam mišljenja, da glava volana nebi mogla izdržati pritisak koji ima pumpa od bmw, a što se tiče serije bmw-a koju sam ja ugrađivao je BMW 5, i opet kažem mišljenja sam da je mnogo jednostavnija za ugraditi bez ikakvih prepravki i inverzija.Sve je to OK ali kod mene je glava od M 123, (mnogo veća) a ta je pumpa koliko vidim od nekog BMW pa me brine dali se to smije kombinovati zbog, sigurnosti i tih pritasaka, ako što znaš oko toga da li se smije kombinovati reci, i ako znaš od kojeg tipa BMW je ta pumpa da je tražim. LP
Ovi plugovi sigurno idu dobro u zemlju samo ko da to izvadi ? TOMO! A ko njega!?
:rolfer:
još ništa osim kajanja za tomicom:rolleyess:Slike su se vedjele, one su još tu. A što se tiče volana, sad je kasno već sam dobro započeo s ovim, valjda ću nešto skontati oko alternatora. Našao sam u blizini od Swivta, valjda ću ga negdje strpati. Reci mi jesi našao novi stroj za sebe.
to su gluposti da 533 i 539 loše oru,, to većinom pričaju oni koji ne obrađuju zemlju)
ili mu dene plug od16 cola ko moj pametan sused !
svaki traktor ima svoju granicu i maximum rada kaj moze raditi a preko toga unistavas stroj i sebe jer popravak je skup !
Neznam zakej svi (ili večina) mečete ove grijače na stopicu, a ne na šaraf?
Iskrini su obadva.
Kaj ja znam, ali nekak se meni više sviđa kad je to stegnuto, a ovak od drndanja to opadne dole i začas evo kuršlusa.U pravu si, večina a ne svi. Moj je na šaraf.
A čini mi se da se stopicu, pošto je velika, može sa laknočom probušit i napraviti na šaraf. Ako se dobro sječam ja sam je bušijo. :lol: