• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Koji je bolji traktor tomo 732 ili 830 evo ga na ovom linku:
Motor i snaga kao 732. 830 standardni izlaz i vrtenje kardana.:scratch
ćelo;870895 meni se cini da to nije 830 neka forumaši daju komentar[/QUOTE kaže:
Mislim da je 830, ispušni lonac nije origi.
20367667_z.jpg

Posljednje uređivanje:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Jeli se tomo 830 92.godiste pravio u Bjelovaru?
:shock::scratch:madmana:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=3x6qDzgr0Tk[/YT]
Naravno.
20366611_z.jpg

Posljednje uređivanje:

magla

Član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
329
vidim da raspravljate o imt 533, 539 i o tomici
iz vlastitog iskustva mogu reć, imam imt 549, pa som išao kupovat tomicu 730, obrađujem malo zemlje, za to je definitivno bolji tomica, dajem mu sve 5 za rad oko kuće, ali za duge pruge nije, spor, težak na volanu neudoban, nemoreš radit cijeli dan na stroju ba da budeš sav prebijen od cukanja nabijanja skakanja po traktoru, za utijehu nebude ti puno bolje ni u imt-eu, kada sam kupoval sic za viličar kod lovre nu jasci, pito ga pošto sijedalo, a on će ovisi koliko radiš, reko zakaj, ako si u njemu 0.5 sati dnevno onda su dobri svi, ali ako si unjemu cijeli dan onda bez 2000.00kn nema sica , jer nemoreš bit cijeli dan u njemu i da te boli svaka kost od sica, po meni tomica je jako dobar sa manje poslove oko kuće čak bolji od veći traktora manje troši, jeftinije odžavanje

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
Ima li negdje dobar utegnut 731 ili 732 po mogucnosti sa priključcima? Eh jos servo volan kad bi imao :) jos bolje.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,886
Stavi termo bužir. Ima ga u trgovini s elektroničkim komponentama. Zagrije ga se na toplinu ili plamen i on se stisne oko stopice - šerafa..

LP

Da Markec, to bi se moglo tak riješit kako si rekel.
Znam što je termo bužir, ako dobro pogledaš moju sliku, vidi se da sam ga več stavijo (žute boje je) ali nije preko šarafa.

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339
826 i ima auspuh na levoj strani,samo ovaj nije orginal,ni sic mu nije orginal.Ali je dobro ofarban,kaj je je.

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
826 i ima auspuh na levoj strani,samo ovaj nije orginal,ni sic mu nije orginal.Ali je dobro ofarban,kaj je je.

j***s traktor koji kupujes radi boje pa to je potrosni matrijal ulozis 100-200€ i pofarbas ga da ti se svi cude u okolici !

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339
Ja sam komentiral radi sumlje da je onaj 830.Nekak mi se čini da je 826 pa sam zato i stavio ono od gramipa jer je taj 826 i sve je na njemu još orginal.

Ja sam komentiral radi sumlje da je onaj 830.Nekak mi se čini da je 826 pa sam zato i stavio ono od gramipa jer je taj 826 i sve je na njemu još orginal.Budem ga sutra poslikal.

Posljednje uređivanje od moderatora:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh