• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
826 je 100%

Da to je 826 ali na ovom linku je 830
http://www.pik.ba/artikal/5190932/tomo-vinkovic-830/ i naravno da se i serija 800 radila u Bjelovaru pa gdje bi drugdje.:rolleyess:zar ne vidite da auspuh nije orginal vidite malo poklopce ventila i motor i lako ćete znati koji je koji.

Koji je bolji traktor tomo 732 ili 830 evo ga na ovom linku:

http://www.pik.ba/artikal/5190932/tomo-vinkovic-830/

Ovisi iako su motori isti 800 serija ima jaču i dužu sredinu i taj kardan koji se vrti u desno kao kod drugih traktora no mislim da nema tu snagu kao kod serije 700 a i ta hauba kod serije 800 je kao od papira.pa ti vidi šta ti paše.

Posljednje uređivanje:

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
Crni 100 vidim da si na PIK ba gledao ovog Tv u Novom Travniku, to ti nije pravi prodavač, poznajem ga osobno, to je neki prekupac on to uzme pojeftino, i zna samo ofarbati i to je to, i stavi novu cijenu. Pretežno uzima traktore u lošijem stanju. Što se tiče srednje bosne ja ovamo poznajem dosta tih nakupaca, pa ako nešto nađeš javi mogu ti sve pogledati, a ako i ja nađem budem ti javio. Samo smo daleko! Pozz. NEMOJ ŽURITI, ispast će nešto.

Hvala drug vjerujem da je tako a ne zurim bas jer imam sa cime raditi:partyman:

senad75

Član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
64
Hvala drug vjerujem da je tako a ne zurim bas jer imam sa cime raditi:partyman:

Da ovi iz Novog Travnika,Viteza uvoze tomice 90% iz Slovenije malo operu ofarbaju i nabiju novu cjenu a papiri su svi slovenački pa imaš i tu odma ganjanja i papirologije.......i ja tražim nešto al ne treba žuriti ispast če več nešto :mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,761
e to bi moglo bit točno al ovo što muhaničar kaže da je M5 e to mi je premalo
Mi smo tam razgovarali o stopici pa me to poneslo ............
Mjera navoja grijača koji se šarafi u usisnu granu je M22x1,5
Navoja na koji ide lajtung goriva je M10x1
Vijka stopice M5x0,8

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302
20399934.jpg

:D :D

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,755
Mi smo tam razgovarali o stopici pa me to poneslo ............
Mjera navoja grijača koji se šarafi u usisnu granu je M22x1,5
Navoja na koji ide lajtung goriva je M10x1
Vijka stopice M5x0,8

malo sam istraživo vijke i navoje , pa jedno pitanje dali su ovi navoji M10x1, i M5x0.8.-standardni a ovaj M22x1.5 sitni navoj, nisam siguran?i kako se mogu izmjerit navoji, mislim korak navoja?

T

tuaregr10

Guest
pozz dečki.. mada nemam TV ali mi se jako sviđaju ti mali ali snažni traktorčići..jel imate kakva iskustva sa TV transporterima 1518 ?? interesira me kolko bi bila nosivost i jel bi npr.bilo moguče iza stražnjeg diferencijala staviti još jedan tak da nastane troosovinac?? možda je malo glupo pitanje al me interesira

Nosivost ti je 1.5 t ;). E ovo za diferencijal nisam siguran, ali vjerujem da bi moglo :rolleyess:!!!!!!!!!!!

Koji je bolji traktor tomo 732 ili 830 evo ga na ovom linku:

Po meni je bolji 830 :finga:. Taj na linku je 830, samo mi nekako čudno izgleda, kao da je uži :fball:?

Posljednje uređivanje od moderatora:

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
Tesko je naci sad dobrog tomu 830 ili 732 u koga je dobar nece da proda nego nesto kontam tomo 830 je razlike 500-1000 eura od store 504 ili 404 duplaci i citam hvale ih ljudi nekako pocinjem razmisljat o njima:rolleyess:

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
Tesko je naci sad dobrog tomu 830 ili 732 u koga je dobar nece da proda nego nesto kontam tomo 830 je razlike 500-1000 eura od store 504 ili 404 duplaci i citam hvale ih ljudi nekako pocinjem razmisljat o njima:rolleyess:

Dragi moj prijatelju svaki tomo je igračka naspram ovih traktora
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-store-404-oglas-6337505
http://www.njuskalo.hr/traktori/fiat-store-404-oglas-5658497
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-zetor-5545-oglas-6522785
http://www.njuskalo.hr/traktori/prodajem-traktor-universal-445-oglas-6779350
Ako nemaš male parcele definitivno ti je ovo bolji izbor.

Posljednje uređivanje:

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
Nemam bas neke skucene parcele da ovaj store nebi mogao raditi ma da vidim da nije ni prevelik.

A cijena mu je na njuškalu 4800 eura znači ide i jeftinije ,a za iole dobrog tomu treba ti 4000 eura pa ti sada vidi razliku izmedju uloženog i dobivenog ,ja osobno da nemam te male parcele i da se ne provlačim ispod svakakvih voćaka u vrtovima to bi bio moj izbor.:supz:

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
A cijena mu je kod nas 4800 eura znači ide i jeftinije ,a za iole dobrog tomu treba ti 4000 eura pa ti sada vidi razliku izmedju uloženog i dobivenog ,ja osobno da nemam te male parcele i da se ne provlačim ispod svakakvih voćaka u vrtovima to bi bio moj izbor.:supz:

Ma to sam i ja primjetio slicne cijene a traktor koji svi hvale, al ja cu prvo probati u Bosni ga nabaviti da bude sa nasim papirima.Neznam kakve su te carinske procedure za uvoz,ako neko zna neka napise koliko to izidje.

gorski

Tu od
2 Sij 2011
Poruka
408
Ma to sam i ja primjetio slicne cijene a traktor koji svi hvale, al ja cu prvo probati u Bosni ga nabaviti da bude sa nasim papirima.Neznam kakve su te carinske procedure za uvoz,ako neko zna neka napise koliko to izidje.

Ma ja sam ti samo dao primjere da se mozeš lakše orjentirati mislim da ti se nebi isplatilo uvoziti ili da sačekaš ulazak u EU :mrgreen:

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
Ma ja sam ti samo dao primjere da se mozeš lakše orjentirati mislim da ti se nebi isplatilo uvoziti ili da sačekaš ulazak u EU :mrgreen:

Heh ako budem cekao ulazak u EU dugo cu bit bez traktora:mrgreen:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh