ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Ove desne nisu ofarbane.:icon_scratch:
Arno skužio je DINGO
Eh znaš nas...........:icon_axe:Nema brige momci, dok je snaša i tamburaša, sve se brige lakše riješe.:icon_kidra::icon_pidu:
Dečki budem vam ja posliko svoje koje su kupljene prije jako puno godina i sluze jako dobro pa mozda komu posluzi mogu i razmijerit mi sta smo ih koristili super su radile samo vec duze vrijeme stoje jako slabo se koriste!
Može- daj fotke.:icon_cool:
Željezo+aparat za varenje+.....Mislim da bih trebao nešto ovako, ako netko zna za neki povoljan neka javi.:icon_winkle:
..ima li neka sličica kak to uopće izgleda i gdje se spaja ...i ja sam danas čuo da kao postoji nešto tvornički ali nije mi baš jasno kako i gdje treba gledat ...a malo sam gledao po svom ( 730 '80g ) ali nisam baš nešto skontao dali ima ili ne ... premda sam vidio jedan mali vijak na bloku - prema "zvonu" koji neznam čemu služi pored AC pumpe cca 8 cm prema zadnjem djelu motora tj zamajca, koji kad se odvrne ima utor cca 3,5cm dubine na koji bi se možda mogao uvrnuti taj bužir sa sajlom koji bi mogao očitavati okretaje ..ako bi to bilo uopće to ???
Trebalo bi ih sad malo uredit jer dosta su se prije naradile a sad ja slabo se koriste al ici ce u sredivanje to je sigurno jedini je problem sta nisu za trupce od 65cm nadalje jer nemogu se vise otvorit a i da mogu slabo bi se kacile za drvo do 55cm promijera su odlicne!