pozdrav bodul20 i dobro nam došao
da sam na tvojem mjestu ja bi mu prikačijo frezu ili plug i deri! ako bi nakon toga dimio bjelo..onda izgleda da generalka ne gine
daj nemoj me strašit
Pozdravljen bodul 20.Na tvom mestu ja bi ispraznio rezervar i nalio nove friške nafte pa ga provozat pa da se vidi ima li razlike.Moguče da je krivac samo staro gorivo.Probaj to ti je najmanji strošak.
a vidiš o tome uopće nisam razmišljao.moglo bi biti jer je ta nafta stara sigurno već 3 godine a i više.
no dobro.sada kad sam doznao jednu više ostavit ću to sad malo do ljeta kad budem imao vremena za te radove pošto mi je sad više fakultet u igri.hvala vam
A sad ono drugo što me zanima.
moj traktor je 77 godište i jedan je od prvih modela serije 730 jer su te godine počeli izlazit.u knjižici piše čak i broj šasije (čini mi se da je šasija) 98.znači po tome trebao bi biti u prvih 100 zar ne?piše još i da ima 30 ks (22kw) i 900ccm.e sad da li su kasnije počeli izlazit dvocilindrični motori za tv 731,732 koji su imali oko 1100ccm?jer evo neki ljudi tu iz mog mjesta imaju dvocilindra koji im ide u 3. brzoj na uzbrdo bez problema iako imaju punu prikolicu drva.ja sam sa svojim probao samo do pola a onda je počeo lagano izbacivati crni dim pa sam tu stao i prebacio u 2. brzinu
mene zanima da li oni imaju original motor ili je tu nešto kemijano?i da li bi bilo moguće stavit taj isti motor na mojega, što ja ne bi napravio ali me čisto zanima.sve to mi nije nekako jasno