Neznam ako ste me svi razumjeli što ja sa ovim cilindrom zapravo želim.
Muči me ovaj čelični dio cjevi. Nešto mi kaže da se cilindar sporo puni jer je moguče da je taj čelični dio cjevi (zapravo rupa kroz njega) manjeg prosjeka i to osporava protok ulja u cilindar. Znači zbog tog čeličnog priključka protok ulja je smanjen i stoga cilindar sporije radi.
Sad bi ja tu čeličnu cjev odrezo i stvijo neki drugi komad koji bi imao veču rupu da se omoguči veči protok.
Batek i Tomo 420
Hvala dečki na slikama koje ste mi stavili. Vidim da ima svašta i da bi se moglo nešto prikladno nači za mene.
Peter koliko ja znam klip ne dodje do te rupe jer bi sprečavao punjenje.Najverovatnije ide ta rupa kroz zadebljenje na kraju cilindra.Sasvim je moguče da cilindar ima odgovarajuču rupu,samo je ta cevka ugurana u tu rupu i okolo zavarena.Kad bi je odrezo blizu cilindra moglo bi se videt stanje pa i kako najbolje sredit.Za novi priklop bi mogo upotrebit mufnu od centralne,več ima colovni navoj i lepo se vari.A koliko znam ja tebe češ ti to sredit kako treba. L.P.:icon_winkle:
Hvala za odgovor
Abarth. Sigurno da sam ja u stanju to sredit ali ipak više ljudi više zna pa eto svaki odgovor i mišljenje nešto znači a na kraju odluka če ipak biti na mojoj strani. Svakako dobrodošlo mi je svako mišljenje pošto nisam najpametniji.
To je sigurno što kažeš, neide klip preko te rupe jer bi ju inače zatvorijo. Sasvim je moguče da je ta cjev ubačena nešto dublje u cilindar i onda zavarena, tako kako si ti rekao.
Ja bi u stvari trebao cilindar rastaviti, gumenu cjev odviti i več bi bila slika jasnija kako je to napravljeno. Rješenje je onda lakšije dobiti, moja greška što tako nisam uradijo pa mi možda neki savjeti čak nebi trebali. Pošto nemam vremena sad to razstavljati... pa se tu raspitavam :icon_redface:. Imam sad drugog posla preko glave pa...
Drugo što mislim je sledeče: Cilindar je dosta velikog prosjeka pa zbog toga traži veču količinu ulja i zbog toga njegovo reagiranje je sporije jer se puni polako. To je drugi razlog spore reakcije cilindra. Ali ipak bi se možda nešto pridobilo ako sredim taj priključak ali garancije za uspjeh nema.
Arno
Hvala na odgovoru, svakako je na mjestu ali neznam ako smo se razumjeli dobro. Kako te ja razumem, na način koji si ti predložijo, čelični dio ostaje a mjenja se gumena cjev odgovarajučeg prosjeka. Ja bi u stvari htijo kontra a to je da se mjenja čelična a gumena da ostane.
Markec
Prvo hvala na odgovoru. Kako te ja razumem, na tvoj način riješijo bi samo priključak a čelična cjev na cilindru ostaje. Ali bi se želeo riješiti baš te čelične cjevi koja je u stvari i priključak na cilindru.
Nešto mi kaže da ču morati prvo sve rastaviti i premotriti kako je zapravo napravljeno. Ustanoviti kakvi su unutrašnji prosjeki cjevi i ako sam u pravu da je priključak na cilindru najmanjeg prosjeka, onda se njega riješiti sa sječenjem tog starog priključka, bušenjem veče rupe u cilindar i varenjem drugog večeg priključka a tih ima u hidraulici dosta na odabiru samo treba iči kod prodavaoca i odabrati odgovarajuči. A dobro, to je samo moje i jedno od mnogih mišljenja pa je rasprava svakako na mjestu.