Koliko se ja razmem vidim da imaju malo kugle lufata, i malo oni dva šrafi koji ga drže skupa. Ali vidim da ima i na onom zadnjem dijelu lufta(vidio sam da su to neki riješili sa l profilom) znači sredina ali mislim da nije puno,tu mi i izlazi mast van dali postoji kakva gumica tamo?
Isto tak od srca zahvaljujem.
Idem odmah to poštelati dok opet ne zaboravim ili izgubim zapisano.
Poštelal sam one cape.
Majko mila ko to izmisli :icon_axe::icon_axe:
Još treba samo motor nataknuti gore i isprobati, ali to bu neki drugi put.
Hvala još jednom
ljudovi imam problem.zadnjih par puta kad sam išao peljat drva u nižim brzinama čujem (a vjerojatno i u višim se to događa ali ne čujem) kako mi nešto škripi kod zd kotača točnije kod pakni.ja sam to već primjetio i prošlu subotu i pomislio sam, poučen iskustvom iz peglice, da mi se je pakna zalijepila. u nedjelju sam skinuo kotač i sve skupa ali pakne koliko vidim se uredno vraćaju na mjesto i ne gule. sad više ne znam što je.jel moguće da mi se je onaj lim nakon pakni iskrivio pa da mi se trlja u doboš?jer to mi sve nekako čudno zvuči.malo malo cvili pa prestane pa opet počne.... :icon_scratch:
ako je kod pakni onda je vjerojatno lezaj gotov
pitanje...
imam dvobrazdni plug batuje. Da li oba pluga moraju stajati okomito na os ili je jedan malo manje zakrenut nego drugi???
pitanje...
imam dvobrazdni plug batuje. Da li oba pluga moraju stajati okomito na os ili je jedan malo manje zakrenut nego drugi???
ležaj je 40x80x18skf 6208
poslušaj malo bolje ili podigni traktor pa polako rukom vrti kotač da otkriješ od kud bi mogao dolazit taj zvuk...
pitanje...
Mogel bi i tak orat al onda stelas mlo drugacije plug i poluge na tomi,i poklapat ce ti se brazde.
ljudovi imam problem.zadnjih par puta kad sam išao peljat drva u nižim brzinama čujem (a vjerojatno i u višim se to događa ali ne čujem) kako mi nešto škripi kod zd kotača točnije kod pakni.ja sam to već primjetio i prošlu subotu i pomislio sam, poučen iskustvom iz peglice, da mi se je pakna zalijepila. u nedjelju sam skinuo kotač i sve skupa ali pakne koliko vidim se uredno vraćaju na mjesto i ne gule. sad više ne znam što je.jel moguće da mi se je onaj lim nakon pakni iskrivio pa da mi se trlja u doboš?jer to mi sve nekako čudno zvuči.malo malo cvili pa prestane pa opet počne.... :icon_scratch:
., na ovaj način moj forumašu; oficir!, nemoguća misija sa traktorom tomom!, tome je zgloban, mali, lagan, tako da?, mora se poravnat plug i to pod razno!
., l.p., Bog! ... ., čitamo - pišemo - pomažemo se ...