., lip pozdrav štovateljima "TV" u Sloveniju! ...
Prijatelj Grof
Dobio sem paket od tebe.
Još jednom hvala prijatelj GROF
., lip pozdrav svim forumašima!, posebna pozdrav korsinicima i vlasnicima traktora tome širom Svita! ...
., dragi moj BaTeK!, vjeruj da sam i ja sretan više od tebe kad smo ovo rešili nakon punooo vremena, čak i previše vremena, ALI, TI si jedan od 1000-ću ljudina ki TOČNO zna ča i kako oće???, e., onda je svim lako sa tobom! ... ., u roku od neki 10 sati čovik donesal novčiće u moje ruke za dostavljenu robu "Y", e, to se zove ozbiljnost - odgovornost - ekspeditivnost! ...
., odma se ovde moram ovako javno zafalit mom dobrom poznaniku Alešu iz predivne zemlje Slovenije!, ki je odradil delo poštara i to odlično, uredno, pedantno, sa voljom i na vrime., naravno - ispravno i točno ko i svi Slovenci odreda!!!, to jako puno cijenim i rešpektiram kad je neko točan, uredan i pedantan, iliti; red, rad, disciplina!, Slovenci!, VI ste mi UZOR! ...
., forumski prijatelju; abarth822!, svakako pozdravljam ovde javno i tebe, zahvaljujem se na ovim izvarednim slikicami - slikanom materijalu, materijalu o traktoru tomi!, ponovo je ovde traktorić tome glavni lik sa 1000 izboljšanja, sa jednom velikom ljubavlju napravljen, napravljen kako samo nadasve DOBRI ljudi moredu napravit!?, poput tvoga suseda i prijatelja!, moj rešpekt i naklon do poda! ...
., ujedno TI poručujem da ove dane i na tvoj kućni prag dolazi DAROVANA remenica od mog bivšeg prijatelja i našeg forumaša; Todi-ja!, molim TE da mi na p.p. pošalješ svoju adresu i broj mobija! ...
., prijatelju moj forumski; firemanpeter!., evo da TI i ja ku napišem po pitanju celindra hidraulike?, ovako, moj savjet je da napraviš reparaturu tog svog celindra ča podiže prednju ralicu, svakako zamini crevo ko nemora bit deblje, preporučavam da zaminiš i onaj muški del brze spojke na crevu., ... kad napraviš kompletan servis prednje hidraulike "MORA" dizat brzo i normalno pušćat!., ...
., JA sam imal prije 20 godin prednju ralicu SLO.firme; Mušič-Mengeš!, celinder ko tvoj ili čak malo deblji, crevo još tanje, delal "normalno"., tada sam imal traktora tomu!; tv-830! ...
., l.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...