zovi massivu bjelovar , trgoagencija,hittner,prima,panex-agm i.t.d...Poštovani članovi foruma da li mi netko može reći gdje se mogu servisirati ili kupiti kardani, meni se konkretno prilikom frezanja iskrivio
:icon_thumright:
majstori moji jel zna tko za motor od 41 8 u dobrom stanju da je na prodaju
Pozdrav!
Pitanje je vezano za rotokopačicu (frezu) TV-95. Vidim u kopiranom priručniku jedan dio koji bi mogao faliti na mojoj frezi, a na slici izgleda kao podnožje ili ralo freze. Nalazi se ispod sredine iz koje izlaze krakovi na frezi. Molio bih nečije znanje..
Pozdrav!
Pitanje je vezano za rotokopačicu (frezu) TV-95. Vidim u kopiranom priručniku jedan dio koji bi mogao faliti na mojoj frezi, a na slici izgleda kao podnožje ili ralo freze. Nalazi se ispod sredine iz koje izlaze krakovi na frezi. Molio bih nečije znanje..
[/COLORPozdrav!
Pozdrav kolega Arno!
Mislim da je ekvivalentno broju 26 na zadnjoj slici, ali mogućeg drugačijeg izgleda..
Ovo zaokruženo nije definitivno..
Ima prihvat u obliku luka za centralni (okrugli) dio freze, a oblika je noža ili rala na kopačici..
Pozdrav kolega Arno!
Mislim da je ekvivalentno broju 26 na zadnjoj slici, ali mogućeg drugačijeg izgleda..
Ovo zaokruženo nije definitivno..
Ima prihvat u obliku luka za centralni (okrugli) dio freze, a oblika je noža ili rala na kopačici..