Auuu...pa ima logike, ja kao da sam bio slep(samo blenem u moje rukavce na 800)
, i nekontam da je kod TV400/500 rukavac uži, pa originalni proširivači i tek onda kotač!
Tako da je ležaj u rukavcu, poprilično udaljen od kotača, a još pogotovo kad se stave proširivači...pa to mu dođe onda ležaj na polovini nazovi "virtuelne osovine", i logički da se cvikuje kod utora segera, gde je najslabiji.
http://imageshack.us/photo/my-images/444/dsc00865ml8.jpg/
Jedino ga @matrix cvika kod semeringa, tj sa spoljne strane ležaja, pronašao mu slabu tačku...pozzz joe
Lip pozdrav SVIM-a ljubiteljima traktorića tome vinkovića!
Prijatelju moj forumski; joekiki@!, ovo SVE ča si napisal je istina, ALI, uvik taj ALI., majstori - čitaj inžinjeri, drito iz tvornice traktorića davali su zeleno svetlo - preporuku, kad je u pitanju proširivač - kruti produžetak osovina?, traktorića bilo ke fele - čitaj modela., preporuka je bila, SAMO nemojte ji koristiti - silit u teškim radovima poput; šume, transporta - prevoza tereta sa prikolicama u većim razmjerima - gabaritima!???...
Znala se desit lomljava - krš, ALI,? prilikom prevraćanja, sudara - prometni nezgoda, u šumi - ekstremni uvjeti, ludovanje omladinaca - da, titini!!! ...
Čak je u samoj konstrukciji poluosovina namjerno na najdebljem delu - zadebljanju same osovine napravljen utor da poluosovina puca u slučaju preforsiranja!???..., tako da, mislim da sam VAM barem malo pojasnil ili nis? ...
Prijatelju moj forumski; abarth822@!, tvoj traktorić je napravljen sa dodatnom opremom - izboljšan od tebe samog!, odlično napravljeno za čistu peticu!, vjeruj mi na moju časnu pisanu reč!, ovo je kod tebe pravo - pravcato kemijanje, OVO nemore napravit velika većina ni sami inžinjera hidraulike, OVO se baš nemore svagdi vidit, čak ni upola ovako napravljeno ko kod tebe!, zato još jedamput moj naklon i rešpekt - skidam kapu onu PRAVU!, onu Ličku do samoga poda! ...:icon_thumright: ...
Prijatelju moj forumski - mladiću; bodul20@!, ja nis napisal točno godine od onog očerupanog traktorića!, već sam napisal OKO 40 godin., a njegovo stvarno stanje starosti samo zna dragi Bog! ...
Forumski prijatelju - mladiću; Samir_732!, svaka TI čast na odličnom frezanju i pokeljenim slikicami ča si podilil sa svimi nami!, iako tvoj traktorić tomo izgljeda očerupano, ALI u svim segmentima - operacijama poljoprivrede, dela ko pravi i najlipši! - svaka TI čast i moj rešpekt! ...
Lip pozdrav SVIM-a, čitamo - pišemo - pomažemo se, Vaš grof