• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Ima li neko mjere ovog nosaca ralice za toma 420?
20221119z-1.jpg

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Što staviš na net nije više samo tvoje pa i mogo bi da se predstaviš ko i šta si.:mur:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Askaj je stari forumaš z Dolenjskega, ja sam krivac za sliku.:mad::icon_e_smile:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Neko mi ukrao sliku ne radite to!

Ehhh, pa ja sam trebao već da se obesim, što se tiče slika...:icon_hang:...:icon_rofl:
Pre 5 godina kad sam pristupio forumu, nisi na google mogao naći 20-30-40 fotki vezano za TV! Pa smo mi to sve lepo, preko raznih foruma napunili, i samim tim googlu donosimo lovu! Sad ima slika da ti oči pobele...samo da skrolaš, i to je svačije, kad jednom ode u etar...to je gotovo! Lepo je puknuti govorio onomad...
Živ bio @askaj :icon_super:
pozzz joe!

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Moze li od tamica 75 da se ugradi volan na toma vinkovica 420 ako neko zna neka odgovori bio bi mu zahvalan.

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Mislim da sam našao rješenje za svoju sjeckalicu za granje:wink:, preuredit ću staru sječkaru za kukuruzovinu.:icon_kidra::icon_super::drink:
Samo bi još trebao neko pametno i praktično rješenja za usmjeravanje usitnjenih ostataka da mi po mogućnosti padaju u prikolicu, a ne dole, dakle neki mali transporter.

Prilozi

• sjeckara-slika-8164640.jpg
    sjeckara-slika-8164640.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 392

malitomo

Novi član
Tu od
10 Stu 2013
Poruka
16
ja sam zoran na forumu sam kao malitomo svidja mi se stroj za secenje biomase ako je moguce da se prepravi za seckanje grana:icon_super::drink:

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Ssucur imaš li ti kakve prijedloge i rješenja za moju buduću sjeckalicu??:icon_question::icon_idea:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Imam,:mur::(snooze):
Postavi noževe ravno, ka na sliki ispod, ugradi jedan jači ventilator i transportnu cijev za masu......:icon_hang::icon_rolleyes::icon_anal:
21293230.jpg

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
zašto noževe ravno? I kako izvesti ventilator? (razmišljao sam o nekom pužnom prenosu-možda:confused:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh