Motivell, ma gdje ima probusena rupa na kucistu za izvod od dodatne pumpe?!? Tebi su to tvornicki probusili, jer si narucio i razvodnik uz traktor, na "obicnim" traktorima je samo ostavljeno mjesto za busiti rupu i ugradnju "redukcije" na kojus e sarafe crijeva...
Sanana, rjesavaj se IMT-a i kupi kakvog zetora i nemas problema s nicim vise. Kako i puknuti kaze, da se onda htjelo, dobio bi razvodnika za cjeli bager, a sad to kosta ipak malo previse. ja sam imao srecu pa sam dobio polovan razvodnik kakav se ugradjivao u IMT za 300kn ispravan, kao nov. dao sam mu protok iz kipe, i s kljunom beraca radim da ni ne mislim hoce li padati ili nece, isto tako ce iduce godine i malcer za duhan dobiti cilindar za dizanje-spustanje i problem rijesen.
Meni ne treba za te stvari koje nabrajas... Imas za sve te poslove SAME suti i trpi dok ne skupis novca za nesto modernije, bolje, jace sa puno hidro izvoda. Na IMT slagati ne znam ja kakve kerefeke, koje ti prilikom prodaje uopce ne dizu cjenu traktora a tebe ce kostati puno i zivaca i novaca. Pogotovo kad skuzis da moras redovno mjenjati ulje u hidraulici, bar svake druge godine, jer dodatna pumpa ode jako jako brzo. Kod jednog poznanika na 577 pumpa traje oko 10 godina a malo malo otvaranje i mjenjanje one cjevi (koja je na novijim modelima zamjenjena hidraulicnim crijevom) koja od vibracija napukne pa dvobraznjaka ne moze okrenuti kak treba, jer ova kurva pise ulje sa strane...
Ulje u hidraulici mjenja kao i ja svake druge godine. Da ga ne mjenja tako redovno, pumpa bi mu, kao i vecini, otisla za dve godine i u traktoru bi sluzila kao ukras.