zvonis. gledo sam vrata za komoru 200x120 od inoxa polovna nije puno para al mi se čine malo premala molim te kolika imaš ti na svojoj hladnjači?
daj nam koji link gdje ima polovnih
trebam cca 600 plastičnih gajbi za hladnjaču,može i polovnih oko 10 kg,ako netko zna gdje ima
Ti paneli su super,samo moras paziti na njihovu debljinu,naravno sto su deblji to je bolja toplinska izolacija.Koliko ja znam najbolji i najjeftiniji su Siraču-Simapor.artyman:a kakvi su to paneli što se stavljaju na zid kao izolacija,recimo ja imam prostora u jednoj dvorišnoj zgradi i stavim te panele,poslije klimu i to je to? jel netko upoznat s time,košta nekih 5 eura kvadrat.
Ne trebaju vodilice,dovoljno ih je potiplati za zid ako je dovoljno cvrst,a panela imas u Siracu-simapor,od zidnih do krovnih,punjenih pjenom ili stiroporTi paneli trebaju neke vodilice,kolike su dimenzije,proizvođać,i koja slikica ako je moguće
Hvala
Hvala na odgovoru.Ne trebaju vodilice,dovoljno ih je potiplati za zid ako je dovoljno cvrst,a panela imas u Siracu-simapor,od zidnih do krovnih,punjenih pjenom ili stiropor
Nema na cemu društvo tu smo da si pomognemo,ja se uz vocarstvo bavim i gradevinom tako da vam stojim na usluzi sa savjetima!!!:supz:Hvala na odgovoru.
Pozdrav.
Evo kolege i ja sam počeo sa preziđivanjem šupe za hladnjaču. To ću sve da izolujem sa stiropolom 10cm, prostorija je 17m2 to jest 50m3. Pošto vidim da se neki od vas već razumiju u tu mašineriju kompresori itd. može li mi neko reći koja bi snaga kompresora trebala za ovu moju prostoriju za temperaturu u plusu, radi se o čuvanju povrća.
Pozdrav.
Uploaded with ImageShack.us
Gec ovih dana sam se sjetio tebe i brleta i pitam se gdje ste dali ste završili sa voćem a usput trebam i nekoliko informacija.
Pozdrav.