• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hladnjača za voće

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
hvala Zvonis, evo broja ak kome kaj treba gos.Vera 091/734-1421 rasprodaja do isteka zaliha

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
zvonis. gledo sam vrata za komoru 200x120 od inoxa polovna nije puno para al mi se čine malo premala molim te kolika imaš ti na svojoj hladnjači?

C

CVIJA

Guest
zvonis. gledo sam vrata za komoru 200x120 od inoxa polovna nije puno para al mi se čine malo premala molim te kolika imaš ti na svojoj hladnjači?

to je sasvim dovoljno jer je paleta 80x120 može i viljuškar da uđe!

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
zahvajlujem na odgovorima, ma gledam ove box palete ima ih svakakvih ...

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
daj nam koji link gdje ima polovnih

ma ja ti gledam kod prijatelja vočara nisam još došo do tog da ih kupujem ak naletim na kakve javim :supz:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
trebam cca 600 plastičnih gajbi za hladnjaču,može i polovnih oko 10 kg,ako netko zna gdje ima

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
trebam cca 600 plastičnih gajbi za hladnjaču,može i polovnih oko 10 kg,ako netko zna gdje ima

Zvonis koje su to gajbe, koliko ja znam vi u Osjeku imate plodine a oni imaju gajbe ali ako nema onda reci koje su to gajbe najbolje slikaj a gajba ti je 50 lipa ima kod nas samo treba barem neko vreme da se sakupe.

M

mikivoćar

Guest
a kakvi su to paneli što se stavljaju na zid kao izolacija,recimo ja imam prostora u jednoj dvorišnoj zgradi i stavim te panele,poslije klimu i to je to? jel netko upoznat s time,košta nekih 5 eura kvadrat.
Ti paneli su super,samo moras paziti na njihovu debljinu,naravno sto su deblji to je bolja toplinska izolacija.Koliko ja znam najbolji i najjeftiniji su Siraču-Simapor.:partyman:

Ti paneli trebaju neke vodilice,kolike su dimenzije,proizvođać,i koja slikica ako je moguće
Hvala
Ne trebaju vodilice,dovoljno ih je potiplati za zid ako je dovoljno cvrst,a panela imas u Siracu-simapor,od zidnih do krovnih,punjenih pjenom ili stiropor

Posljednje uređivanje od moderatora:

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Ne trebaju vodilice,dovoljno ih je potiplati za zid ako je dovoljno cvrst,a panela imas u Siracu-simapor,od zidnih do krovnih,punjenih pjenom ili stiropor
Hvala na odgovoru.
Pozdrav.

M

mikivoćar

Guest
DA

Hvala na odgovoru.
Pozdrav.
Nema na cemu društvo tu smo da si pomognemo,ja se uz vocarstvo bavim i gradevinom tako da vam stojim na usluzi sa savjetima!!!:supz:

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,264
Evo kolege i ja sam počeo sa preziđivanjem šupe za hladnjaču. To ću sve da izolujem sa stiropolom 10cm, prostorija je 17m2 to jest 50m3. Pošto vidim da se neki od vas već razumiju u tu mašineriju kompresori itd. može li mi neko reći koja bi snaga kompresora trebala za ovu moju prostoriju za temperaturu u plusu, radi se o čuvanju povrća.
Pozdrav.

Uploaded with ImageShack.us

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,846
Također znam voćara koji ima spremište voća iznutra obloženo stiroporom i zalijeva jabuke vodom da imaju vlage, planiram možda nagodinu nešto slično izgradit.

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
Evo kolege i ja sam počeo sa preziđivanjem šupe za hladnjaču. To ću sve da izolujem sa stiropolom 10cm, prostorija je 17m2 to jest 50m3. Pošto vidim da se neki od vas već razumiju u tu mašineriju kompresori itd. može li mi neko reći koja bi snaga kompresora trebala za ovu moju prostoriju za temperaturu u plusu, radi se o čuvanju povrća.
Pozdrav.

Uploaded with ImageShack.us

Mislim da ti je dosta ono sto Zvonis prodaje a nije ni puno kw a i cijena nije pretjerana a dobis sigurno koji savjet sta i kako to radi inace samo ne sparaj na stiroporu a s vremenom oblozi jos necim za lakse ciscenje

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Gec ovih dana sam se sjetio tebe i brleta i pitam se gdje ste dali ste završili sa voćem a usput trebam i nekoliko informacija.
Pozdrav.

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
Gec ovih dana sam se sjetio tebe i brleta i pitam se gdje ste dali ste završili sa voćem a usput trebam i nekoliko informacija.
Pozdrav.

Jesi vidio kak se nademo u dvi minute razlike da ne radis kakvu hladnjacu kad si tu? Ja reko niko Miladinu ne odgovara pa ajd da ozivim temu ja sam sve pripremio za svoju al se jos lomim dal da ju slazem

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,264
Ja sam završio zidanje i obložio stiropolom 5cm spolja jedan zid pa sam malo stao jer me žena remeti hoće da troši pare u kući pa ću vidjeti šta će mi ostati. Što se tiče kompresora prodavci mi preporučuju min. 6 KW a meni se čini da je to prejako za 50m3 Malo sam i probao neke eksperimente za vlažnost vazduha pa mislim da ću nešto smisliti.

Najnoviji postovi

Na vrh