bitćebolje
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Sij 2016
- Poruka
- 740
Na svojoj staroj Tomos-Husqvarna 61FF sam isto tako primjetio, da nakon rada i potrošena 2-3 rezervoara goriva, jednostavno je kao nekako "pregrijana" i vruća teže pali , i kao nema snage....a membrana je nova i nije nečisto gorivo, ali jednostavno više kao nema snage i teže pali na vruće. A da se naradila, to je.@smilan točno je da nemam iskustva o pili, to nikad nisam niti tvrdio. Ako je membrana tak loša da se mora mjenjati tak brzo (pila je kupljena nova u 2. mjesecu ove godine a radio sam to u 6. mjesecu) kako objašnjavaš da kad ju poslje istog posla ostavim u hlad umjesto na sunce upali od prve? Ja nisam toj pili dao nikakvu lošu ocjenu već sam ta dva slučaja naveo kao nešto što mi se dogodilo i naveo da postoji mogućnost da je greška u MOJOJ pili i da možda nije sa svima tako, jer da smatram da je loša davnih dana bih ju rješio jer si ne mogu dopustiti dolazak na radilište sa jednim ili dva čovjeka i da pol dana se zajebavam da li hoće ili neće uopaliti, moji dečki imaju svoju dnevnicu bez obzira koliko posla mi napravili dok ja naplaćujem po metru drva.
Iz takvih razloga koje si naveo i u pravu si, ja radim sa novim pilama, ove godine sam ih kupio 3, znači 555, 572xp i 592xp.
E sad što se tiče nemara operatera, lošeg goriva...i tak, imao sam 576xp kupljenu 2018. godine, ljetos primjetim da mi rasipa ulje iz rezervara, kad sam pregledao vidim da je brtva probila na jednom mjestu, nisam htio ništa kemijati sa nekim tekućim metalima i pizdarijama koje su mi predlagali seoski majstori neg sam ju poslao na servis blaževiću i da ju se malo osvježi, tipa ležajevi, karike...šta ja znam šta ali da iskoristimo kad je već rastavljena, ali 3 joj je godine i cca 3000 metara drva je narezala...u slici je odgovor od Blaževića
E sad kod xp pile to nikad nisam primjetio da se desi, a teram je u poslu ko vrag grešnu dušu....
Očita je razlika u snazi - momentu ali opet ......je velika razlika