• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
113
a kaj bu tek imala Husqvarna 564XP za 1650 eura koliko bu koštala, tu buš garant mogel samu poslati vu šumu da zruši 10 klaftri drva, nazove te kad je gotova, ti se same pripeljaš ,natovariš i voziš i drva i nju doma 😂 :hahah:🤣

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
113
GPS se da u meniu naknadno iskljućiti, to ti je isto kak i na fotoaparatu (imam takav) koji bilježi GPS podatke gdje je fotka okinuta ak nisi to u meniu isključil, il da se poslije sjetiš gdje si to fotkal ili da dokažeš nevjernim tomama da nije fotomontaža 😉, uglavnom velikoj većini totalno nepotreban fjučer kod fotkanja (a kod motorke pogotovo ak si u ne svojoj šuni sa motorkom koja bilježi GPS) :hahah:

a ova nova Husqvarna 564XP bu imala ainšpric princip rada sa gorivom 👍 , ipak ne bu imala turbine- turbine buju ugrađivali kad se buju počele koristiti dizelske motorke 🤣 :hahah:😂

Posljednje uređivanje od moderatora:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,867
Pila od 60ccm ne moze biti konkurencija niti se moze uspoređivati sa pilom od 80ccm. U kom smislu, odnosno sto znaci "bolja"?

Lumberđek

Član
Tu od
4 Velj 2024
Poruka
38
Pila od 60ccm ne moze biti konkurencija niti se moze uspoređivati sa pilom od 80ccm. U kom smislu, odnosno sto znaci "bolja"?
To je jasno, ali postoji i hendlig ne? .. pa onda premali spremnik goriva, non stop je prazna kolko troši, itd itd. Imali su potencijala napravit bolju pilu ako se kubikaza zanemari.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
550
Konzumerizam je zavladao pa se izbacuju novi modeli ko da su cipele i masa samo kupuje. Ova je jača za 0,1i ili 0,2kw… vise vrijedi oštar lanac nego te razlike. Bolje da uče ljude kak naoštriti lanac nego da rade update na Pilama. Ne znam kamo ovo vodi

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
113
pa ova nova kaj dolazi Husqvarna 564XP bu imala ainšpric (ubrizgavanje) pa kaj to ne znaći i manju potrošnju/osjetljiviji-trenutni gas/veći moment, to su osjetna poboljšanja , i kaj se ona ne uspoređuje sa 560/562 motorkami a ne tam sa nekakvim kaj imaju puno više i konjske snage i kubika tj.nije uopće u toj klasi

ova nova kaj dolazi Husqvarna 450X i dalje ne bu imala regulirajuću pumpu plja za podmazivanje vodilice, a ovih 100W snage više je garant dobiveno prek postavki karburatora, dakle i na 450ll/2025 mogu dobiti tih 100W više kod štelanja šarafcigerom

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,867
To je jasno, ali postoji i hendlig ne? .. pa onda premali spremnik goriva, non stop je prazna kolko troši, itd itd. Imali su potencijala napravit bolju pilu ako se kubikaza zanemari.
uvijek može bolje, samo me zanima što točno znači taj pojam "bolje" za svaku moju pilu sam čuo da je vrhunac tehnologije i da je smeće, za ms500i govore da troši ko tenk, da istopi struju, da zaribavaju...imam kolegu koji ih ima 4 i radi sa njima i zadovoljan je, za ms 400 vele da pucaju magnezijski klipovi, ja ne znam, pričaju ljudi, za 592xp vele da im se razleti auspuh, na mojoj ni jednoj još nije, vele da pucaju amortizeri, na mojim je pukao po jedan, na cilindru, nakon 2 godine a na drugoj nakon 400 radnih sati...na 572xp razloka se kućište ili zariba ležaj na radilici, da, na mojoj se to desilo nakon 1000+ radnih sati, djelom i mojom greškom jer mi nikad nije palo na pamet skinuti zvono lančanika i očistiti ispod/oko kvačila, 555 ne valja...moje dvije odlično rade nakon 3 i 4 godine 550xp i 560xp ne valjaju, prevelika snaga i brzina iz premalo kubika...moje rade i jedna i druga, odlično rade tako da..."bolje" je relativan pojam i po meni jako subjektivan, pogotovo ako se gleda na dva vrhunska brenda koji rade odlične strojeve. Ne znam da li će 564xp biti bolja ili lošija od ms 500i, ili od ms 400...znam da ću ju ja kupiti kad došu na naše tržište i nam da će MENI biti bolja od bilo koje stihl, što ne znači, niti želim reći da je stihl lošiji, niti bolji..

Na vrh