Ma da, znam da jesam ali upravo zbog toga "bolje". Ja sam nekog mišljenja da sama prodaja puno više ovisi o reklamiranju nego o tome koliko je nešto bolje. Primjer, kod mene u kraju do pred par godina husqvarnu imati je bilo sramota jer..."to ne valja, to da valja ne bi šumarija radila sa štilom!" i to je to, onda kako sam ja krenuo raditi usluge dosta često kod ljudi vidim da u stvari imaju i rade sa husq, ali šute, ne vrište na sav glas da je husq bolji nego šute i rade. Sada pomalo, sve više kroz selo viđam nove kosilice husq, nove trimere husq, nove motorke...i tako. U selu sam jedini koji ima 592xp i jedini koji ima vodilicu veću od 50-60 cm i sad kad ja dođem kod nekoga raditi sa vodilicom 105cm to je...kao da sam donio svemirski brod...a susjed mu ima ms660 i oni ne shvaćaju, ne razumiju, odnosno ne razmišljaju da je to pila cca iste veličine kao i 592 ali nema takvu vodilicu i za njih je ova moja odjednom najbolja. i on nakon par tjedana kupuje husqvarnu. Upravo zbog toga sam otišao onako široko.