aj probaj shvatit da se nemože udovoljiti svima,da sam izašao glasovao bi DA a pošto se u postotak računa samo oni koji su izašli a ne svi nisam išao,pa ovako ste imali veće šanse.
Znate što je meni krivo? Nije to što su penzići nas uveli u EU, nego mi krivo što nije bila Hrvatska Himna. Ako je bio pjenušac i neka tiha glazba koja je prikladnija nekom austrijskom i njemačkom dvoru, zašto nije bila Himna? Ili "povijesni" trenuci ne zahtjevaju Himnu? Odvratno.
u potpunosti se slažem ,drugo nam i ne preostaje šta je gore izgubit glavu u ratu ili sad ovo sranje prožvakat takvim tvojim razmišljanjem jedino možemo naprijed ne opterečivat se nego tražit izlaz iz situacije .uopće se ne trudim razmišljati o tome kako će biti! Gledam da se prilagodim datom trenutku, to za mene znači da što prije vratim kredite i skinem hipoteku sa zemlje i kuće, da djecu dobro školujem i da oni imaju IZBOR!!!
Ja baš i nemam izbora nego plivam pošteno, pa se to danas čini kao da sam budala.
Jedva čekam da postanemo članica EU i da se tržište dovede u red, jer ovo danas je sranje-mi sve moramo ispunjavati kao da smo eu, a otkupljivači rade od nas budale i nema te vlade koja ima muda reći im da se drže zakona!
pa najbolje bi bilo da se vratimo u feudalizam (možda ropstvo), gdje ća nam naši vlastelini sve servirati, a mi samo radimo, nećemo ni plaču dobivat da se nebi opterečivali s njom, sve će nam to gazda datiIma jedan zanimljiv vic.
Nakon što su došli na vlast podijelili komunisti siromašnim zagorskim obiteljima zemlje što su oteli (nacionalizirali) velikim gazdama. Zagorski muži sad razbijaju glavu što da rade sa tolikom zemljom jer nikad nisu imali svoje zemlje. Počnu razmišljati... i dođu do rješenja. "Dečki znate kaj bumo; najbolše da mi ovu zemlju prodamo i onda bumo pri gazdi delali".
Pametnom dosta.
sa večinom postova se ovdje slažem
pogotovo s ovim o penzičima
ja sam se čak šalio da bi starijima od 50 godina trebalo zabranit pravo na referendum
čovjeće pa oni će pocrkat prije nego uđemo u uniju a mi neka pušimo zbog njih
prije 20 godina oni su odličivali i zato sad ova generacija puši što su oni lopovima dali vlast, idučih 20 godina opet ćemo pušit zbog njih
a što se tiće ovog vica
pa najbolje bi bilo da se vratimo u feudalizam (možda ropstvo), gdje ća nam naši vlastelini sve servirati, a mi samo radimo, nećemo ni plaču dobivat da se nebi opterečivali s njom, sve će nam to gazda dati
pa i prva bračna noč neka bude njegova, da se s tim nebi kmetovi patilirayer:
kazi joj da ce drzava sada dat za članarinu pa opet nebu dobila penziju.e hebga, mene punica matirala izjavom da je glasala za eu jer joj inače nebi penzija stigla...
dakle, gospodarski razlozi su prvi! :mrgreen:
kazi joj da ce drzava sada dat za članarinu pa opet nebu dobila penziju.
kazi joj da ce drzava sada dat za članarinu pa opet nebu dobila penziju.
e hebga, mene punica matirala izjavom da je glasala za eu jer joj inače nebi penzija stigla...
dakle, gospodarski razlozi su prvi! :mrgreen: