Prekrasna šuma, a kakva bu tek za 15-20 godinaDanas malo stisla zima pa reko da malo raketu provozim na minus6🙂😉
Malo se odpeljal do šume, al su susedi gledali kroz prozor kam idem, sve ih znaima kam ja to sad idem po zimi 🙂
Inače raketa ne pozna minus ni niš🙂
Evo koja sličica, inače za one koji neznaju raketa je radni traktor, a ne traktor za pokazivanje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto, stavljen novi remen i novi alternatorPobuda svjetli, prvo pogle kak ti je remen našpanat,da znamo dalje dati dijagnozu 💪😉odlično izgeda, pravi odabir si odabral.
Nema do rakete, ko got kaj veli😉nadamo se da si ozdravil da konačno guštaš u vožnji bezvremenske rakete🍺🙂
Zamjenil brtvu radilice bje na spojničkima , ležajeve ,lamele i sad kod sastavaljanja zadnja 2,5 cm je stal nikak da pogodi spojnička u ležaj, jel ima neka caka ?Izbočena prema van.
Objasnil ti je Plus kaj da napraviš.
Staviš ga u neki odgovarajuči fi komad, u njemu ga malo doradiš i kuglicom ili nečim sličnim još malo udubiš da ide s prstima unutra do dosjeda.
Podljepiš ga diht masom i nakon kaj si ga stavil unutra nekim izbijačom ga po sredini tog izbočenja izlupaš da bi se zacvikal u dosjedu i onda nemre van.
scentrilal sam sa spojničkom dok još nije bila montirana.Jel si pocentriral lamele sa trnom ili od oka?
Mjenjač u brzinu, uključi kardan i na njega stavi patetnterice, možeš si pomoči sa dva šarafa koji ti budu kao vođenje, vrtiš motor pajserom i pomalo gurkaš, osjetil buš kad kotači krenu i onda samo okreneš otraga za patetnterice da osjetiš da je kardanska uzubila.scentrilal sam sa spojničkom dok još nije bila montirana.
Kak ti veli muhać ak je u pravcu sam bu uskoćil