• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Dajte najte, da je u stotu, milimetar lufta bu imal čim ga na kotače spusti......
Gle centralni bolcn na kaj liči. Vidi se na njemu otisak gde je račun u njega zapel....

Kad bi barem ova moja imala milimetar lufta nebi ja vuru vremena skakutal oko nje da usadim bolcn unutra.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,349
Koji je pravilan način stavljanja brtvi na karteru?
Motor mi visi ravno u zraku a karter bi podigao i centrirao visokim paletarom...
Da zalijepim brtve na bloku i u kanal , ili obrnuto?
Dali je potrebno pluta skraćivati?
Pluta u pakiranju nisu iste dužine ni debljine, marke Cobest, nema to veze?

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
Ja sam brtve prvo zalijepio u utor i ostavio par mm preduge. Kad se masa posusila onda sam namazao i drugu stranu i stisnuo karter na mjesto i zasarafio. Ne pusta nigdje

Najnoviji postovi

Na vrh