Nutra se ništ ne nabija, pogotovo ako si ga jako zbušil jer ti onda to nabito unutra dođe kao klin koji još više širi i koči navojTak i jesam sa 2 borera, i nabil unutra stari šrafciger obični koji ima rupu na vrhu i okrenul bez problema . Taj jedan nejde pa nejde, grel sam ga, i pukel mi šrafciger. Ma budem ga nekak odvrtel.
U krajnjem slučaju bu i bez toga jednoga dobro.
Ili napravi kak pojedini majstori čije sam poslove imal priliku videti. Silikon u rupu i šaraf gore da se posuši i zapre rupu
Ako si odlučil nekome pomoči (ko je zaslužil, a i ako nije) nikad nemoj žaliti ni za jednom izgubljenom sekundom, čak ni onda kad sve ode u krivo....Zgreti na crveno , cijev kroz osovinu i vudri do lagera. Pa, ak bi mijenjal ležaj i košuljicu treba zagrijati prije ugradnje, ne?
Naj mi zamjeriti, malo se šalim. Imam pun kufer posla sa strane, između kamiona i svojeg posla doma sad sam si još i ovo nabil, žal mi čoveka, ali on si jednostavno neda puno za železovje. Takvi je. A ovo bi mu 100% otpalo prvom prilikom.
Ja uvek velim da svakome, čak i neznancu, mogu pokloniti jedan dan svog života. I tak i bude ako sam dobre volje.
Ne treba ti cijev.
Zgriješ ga na crveno i pustiš ga gore i on sedne (moram se poslužiti čićinim izrazom) ko dupe na šolju.
Ležaj samo pritopiš tak da ga baš i nemreš u rukama držati i on bu isto uskočil sam gore.
Naravno, prije postupka lagano dosjede prejdeš šmirglom i lagano ih nauljiš ili namastiš.
Za prsten netreba ni to pošto on ide na crveno.
Ako te strah, ostavi poluosovinu u škrinji (ledenici) preko noči.
I onda to bude ovak.