• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,245
Muž obično živi u neznanju i dozna zadnji. Pa kaj je i to onda sramota? Pa kaj bi moral hodati po selu od jednoga do drugoga i spitavati? Je, točno je. Sramota je, ali pomoći nema.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,386
Aj imam i ja pitanje. Mjenjal sam semering kardana jer je slinil, al počel je nakon nekog vremena opet sliniti..
Prije mene mjenjal lokalni majstor,ista stvar se desila

Na osovini nisam videl neka oštećenja. Postoji možda koji kvalitetniji semering za kupiti? Ili ima neka caka pri montaži?
Pomali se bliži sjetva, a treba neko kardana vrteti 😀

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,167
@ Frenki....tu imas cahuru i oring-gumicu. Najbolje zamijeniti sve. Trgovac u ducanu ce ti znati prodati.

@ Matija.... znam da si napisal da nema ostecenja na osovini....svejedno pomakni malo semering dublje ili plice da ne brusi po istom mjestu kao stari.
Ispoliraj osovinu sa vodobrusnim papirom i namotaj izolirku ili najlona na nju pa preko toga namazani semering navuci da se ne osteti na zubima od kardana.
Da li si siguran da ne curi na oringu kucista kardana?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,386
Siguran sam da je baš na semeringu. Trave nema, jer ferko ne kosi, nit malčira.
Sam vrti pneumatsku sijačicu i cisternu.
Znači najbolje da ne nabijem semering do kraja, možda uspijem zadihtat..
Ima više proizvođača semeringa? 🤔

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,167
Ima vise proizvpdjaca. Dimenzija je standardna tako da se ne proiZvodi samo za IMT.
Ja uvijek kupim 2 kom jee obicno prvog sjebem 😁

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,864
Ak imaš mogućnost kupit "plići" semering, onda staviš dva ako ima mjesta. Valjda bude onda dihtalo.

Najnoviji postovi

Na vrh