• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

zveroboy

Novi član
Tu od
26 Tra 2025
Poruka
12
Nazalost, nemam vremena detaljnije se sa time baviti.

Ovaj novi cep koji je sada gore, ne stvara probleme. Stari cep je u rezervi, u kutiji od alata. Moguce je da kad su farbali cep/rezervoar, da su prefarbali gornju rupu, na gornjem segmentu cepa, i tako je zacepili, ne znam. Opet cudno je da je jedina rupa na donjem segmentu, upravo ispod gume, a guma ju vjerovatno stisne/zatvori, kad se stegne cep na rezervoar.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,148
Za pošmirglati tu boju, ili ostrugati s nožem ti treba 1 min, ako i toliko. Kako ti želiš, neka tako i bude.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
679
Upsss, onda sory, pri meni su različiti. Malo sam izletel pred rudo(y)
Ali, mislim da i čep od ulja ima odušak!
Mora se negde podrignuti opaka zvijer, ne?

zveroboy

Novi član
Tu od
26 Tra 2025
Poruka
12
Mijenjat cu filtere za gorivo na IMT539, uzeo sam Donaldson filtere.
Na AC pumpi nemam casicu sa sitom, nego je model AC pumpe bez te casice. Pitanje je, na takvoj AC pumpi koja nema casicu posebnu sa strane, na toj AC pumpi nista ne diram/cistim/mijenjam?

Jos jedno pitanje, sto znaci AC skracenica u kontekstu AC pumpe?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,487
Na pumpi bez časice bi na vrhu trebal biti limeni poklopac kojeg drži vijak za ključ 8 ili10 i ispod kojeg se nalazi sito kojeg treba očistiti.
Daj sliku za točnu informaciju.

AC pumpa ti dojde isto ko i Boš pumpa. Valjda su ih medu prvima proizveli pa ih za nagradu dan danas tak zovu.
I kad dojdeš u Hrvatski dučan tražiti pumpu niskog pritiska svi trgovci se budu na hrpu okupili i smijali se potiho :ROFLMAO:

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
83
Na pumpi bez časice bi na vrhu trebal biti limeni poklopac kojeg drži vijak za ključ 8 ili10 i ispod kojeg se nalazi sito kojeg treba očistiti.
Daj sliku za točnu informaciju.

AC pumpa ti dojde isto ko i Boš pumpa. Valjda su ih medu prvima proizveli pa ih za nagradu dan danas tak zovu.
I kad dojdeš u Hrvatski dučan tražiti pumpu niskog pritiska svi trgovci se budu na hrpu okupili i smijali se potiho :ROFLMAO:
: one affected with

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,148
@gost1975 daj ti to "komentiraj" na Hrvatskom jeziku.
Tamo si "secirao" forumaša @lijeskakc , a njega "cijeli forum razumije", to što on piše. Ja tvoje ne želim prevoditi, ali želim znati što si nažvrljao. @MUHA je netko koga je uglavnom dosta teško komentirati, (nezna puno, a gura se puno i svugdje, tako nekako) muhe su svima dosadne, a ti baš njega najdeš...

Najnoviji postovi

Na vrh