Meni se ne sviđa nikak ono rješenje. Jer dok vleče prikolicu ili neki drugi priključak i zakoči, kladim se da ne stisne taj prekidač..
A štop svjetlo puno znači onome iza, ako prati situaciju pred sobom.
Ja vlečem 2 prikolice odjedamput, obadvije imaju štopove ispravne, isto kak i ostatak instalacije..
Za ispravnost instalacije, sam više nego za registraciju prikolice
Taj prekidač stisnem samo dok dojdem na tehnički.
I ja bi htel da sve more biti full ispravno, al tak je kak je.
Da ima prekidača za 50 eur i da znam da bude podural 2-3 godine, ja bi ga kupil.
Inače, sva ostala signalizacija mi je ispravna, kako na traktorima, tako i na prikolicama, cisterni, beraču itd.
Taj traktor je svaki dan na cesti i još se, hvala Bogu, niko nije zaletel u mene.
Jedino me jednom cisterna pogurnula u kanal, al to nema veze ni sa štopom ni sa kočnicama.
A i po meni, štop svijetlo na 539 je skroz beskorisno, on ide 20 na sat i kak veli Muha, ovaj iza bude prije zakočil nego traktor, ako treba negde stati.
I još jedna stvar mene smeta kod toga štopa, je to ako bi uvijek radil, pošto ima glupo složenu parkirnu kočnicu, rastapljal bi lampe i na traktoru i na priključku.
Moj traktor svaki dan u leru pod kočnicom radi najmanje pola sata, pa si zamislite kaj bi bilo s lampama, da to svijetli.