aj fala bogu , ovo je prvi put da netko nije ocrnio potrošnju 560tke :icon_jook:Prijatelj koji ima 542 i 560 kaže da ne vidi neke bitnije razlike u potrošnji.
k
To si vozio oko dva sata recimo na punom gasu, oko 10L i još neka si potrošio oko 5L na zagrtanje. Neznam koliko ti stane u rezervoar, ali mislim da bi moglo biti tu negdje.
Prijatelj koji ima 542 i 560 kaže da ne vidi neke bitnije razlike u potrošnji.
aj fala bogu , ovo je prvi put da netko nije ocrnio potrošnju 560tke :icon_jook:
To je tak kad o potrošnji za 560pišu ono koji voze 558 (jednostavno ne trpe 560) garant 560 sa klipnom pumpom troši manje od 558 sa roto naravno motori moraju biti ispravni.I ja sam se iznenadio za 560 nije da nešto više troši malo više od 539 .
Kako su ovuda pričali da je velik potrošač.
Kako se pali špera? Molim da mi netko napiše jer ne uspjevam.... ili nešto radim krivo ili je nešto na traktoru potrgano.... Ovaj puta sam se izvuko bez špere, ali čisto da znam za ubuduće da li je to nešto s čim računam ili ne.....
Hvala.
To je tak kad o potrošnji za 560pišu ono koji voze 558 (jednostavno ne trpe 560) garant 560 sa klipnom pumpom troši manje od 558 sa roto naravno motori moraju biti ispravni.