• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Stiglo ulje zamjeniti bolji pritisak malko ljepše radi .
Sve u svemu vrijeme će pokazat ali uglavnom bolje je od 5

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ako mene pitaš trgo agencija naručio sebi i susjedu i dobio džaba dostavu mislim 237 kn kanta

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Koja marka?
Kak je sada na volanu?

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Cultor 8platni normalan je na volanu nije nesto tezak ni prije bio jedino kaj dok su bile ripnjace je treso kad si kreto i sad prije nek sam kupio ove bile od kombija gore neke siroke onda je dosta lupal prednji kraj i sklizal se!!

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Koliko koštaju prednje gume, vanjske i unutarnje?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Ja sam kupio samo vanjske unutarnje nisam vanjske su me dosle u Kladusi 600kn s povratom!!

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
786
Kod nas (HR, Zg, besplatana dostava po cijeloj HR) su gume istog profila, 340,00 kn/kom+ garancija 1 god.

TH87

Aktivni član
Premium
Tu od
8 Svi 2016
Poruka
321
Imam 542 iz 76., 4000 i kusur sati rada, mislim da nije puno po njemu ništa rađeno (ali zapravo nemam pojma). Kad ostavim podignutu hidrauliku s npr. malčerom (cca. 350kg) za par minuta od gašenja motora to padne na zemlju.

E sad, ne smeta to mene nego čisto iz znatiželje pitam jel to tak normalno ili je to pokazatelj da nešto ne štima (neke gumice ili što već)? I ako to nije normalno da li je to bitna stvar za srediti na hidraulici ili da ostavim tako i kog briga....

Hvala.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,424
Ostavi tako, nece se nista dogoditi...jel uopce postoji koji imt da mu ne padnu poluge?

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Mislim da na željkovim ne padaju, ispričavam se ako je netko drugi ali netko je od forumaša ugradio manžetu na klip.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,399
Kod njega ne padaju brzo zbog onog radjelnika, ali padaju.
Manžetu sam ja kolegi ugrađival (naravno, Željko je sviječu držal) i to se pokazalo kao dobro. Ako on laže, lažem i ja, navodno je preko noči držal tanjurače 20 diskova i nije ih do zemlje pustil.
Sad je prošlo več godina ako ne i dvije, a možda i tri od onda i još uvjek drži zadovoljavajuče. Ne ko prvih dana ali ako stane na pivi stigne ju bez brige strugnuti a da ovaj ne spusti na pod.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,303
E Muha, nije to dobro. Sad mu automatska parkirna kočnica ne radi, tj. ne padne sidro na tlo :D:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,399
Kad smo kod sidra....

Znaš ti kak je moj pokojni prijatelj navečer došel doma i pita se koja budala mu je to po dvoru brazdu pustila.
Malo se okrene i skuži nema traktora.
Ode po tragu i najde ga u štaglju izgorenog anlasera.

Riknula je brava i dala pobudu anlaseru, naravno bil je u brzini i on je pomalo oral, malo anlaser malo motor. Srečom kad je došel doma iz navike je spustil hidraulik. Da nije ko zna jel bi ikada traktor našli.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,303
Mojem se japi nije isključil anlaser nakon kaj je pokrenul motor na Štoreu.
Vozil se on jedno 2km tak i čul je da zuji tek dok ga je ugasil. Onda je otvoril baterijski rastavljač i sve je došlo na svoje mjesto. Nikad prije i nikad poslije se to nije dogodilo.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Taj rastavljač sam i ja ugradio na svog IMT jer mi se jednom dogodilo u šumi da mi je ostao vrtiti, a nije radila ručna i bio sam na uzbrdici. Nije baš ugodna situacija, ovako samo spustiš sklopku ili nekome kažeš što da napravi. Čak i kad radim puno sati sa njime znam uvečer spustiti sklopku za svaki slučaj.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,303
Nama je prvenstveno na pameti bila zaštita od mogućeg zapaljenja instalacije.
I zato je taj rastavljač uvijek otvoren, čim traktor nije u upotrebi.
Moral bi ga ugraditi i na Samea, samo nikak vremena da ga napravim, jer za kupiti nema baš ono kaj tražim (ili je preskupo - Hella).

Najnoviji postovi

Na vrh