• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,366
lohtet u diferencijalu ?..baš me zanima ta priča
Zakaj, ide to.

U subotu ćemo slagati, vijci su naručeni i trebali bi sutra stići...
Znači da ipak i vijke namažem, iako nije loctite za to nego za navoje ?

U slučaju da imaju lufta više od starih, da vratim stare ili ?
Za silu je vrag i muhe kosal ..., ako imaju puno lufta onda ih je badava mazati.
Nemoj probati samo jednog, stavi par komada, svi nesmiju iči lagano. Stare vijke nemoj vračati, njih je garant oštetilo.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Imaju ga u kranjec vijcima na trešnjevci samo neku njemačku marku navodno kvalitetniju od loctajta.
I ima loctajta u ležaj trade u strojarskoj u zg pokraj autobusnog kolodvora.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da vjerojatno i tokić i krešo i ciak...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Jel ima takvo i za dihtunge ljepiti.
Prije su na motorima bili dihtunzi zaljepljeni s nekakvim žutim ljepilom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,366
To je bil takozvani hermetik, ko nije dihtunge i prste poslje njega strugal te miris osjetil taj nezna kaj je čar.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,366
Koliko ja znam nema, barem ja nisam na njega naletel nigde.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,366
Sad vidim na njihovoj stranici da proizvode, ali mislilm da ga ne uvažaju kod nas.

hermetik.jpg

http://www.jugohem.com/sr/content/view/10/24/

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Hvala bogu na izumu silikona jer ovu hermetiku strugati s alu dekla razvoda je ravno robiji,lakše se guli aluminij nego ona.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Zakaj mazati ako ide dihtung?
Kaj on tome ne služi,da dihta?
Kaj bi i bakrene podloške trebalo mazat?

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Ja svaki novi dihtung na tanko namazem diht masom da se bolje zaljepi i ako povrsine izmedu kojih dolazi nisu kolko u banani pa da ne pusta a bakrene podloske obicno zagrijem i ohladim da omeksaju da isto bolje se prilagode povrsini!!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
manje površine je lako poravnati ravnom turpijom ili brusnom pločom ..google meštri uglavnom pretjerivaju sa svim pa tak i sa pritezanjem , tada najebu ušesa na deklima

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Evo to je taj Njemački proizvođač ljepila i maziva,jel ima ko iskustva?

WEICONLOCK®
WEICON Anti-Seize
WEICONLOCK ® Jednokomponentna anaerobna ljepila i brtvila posebno namijenjeni za sklopive metalne dijelove. WEICONLOCK je brz, pouzdan i ekonomičan proizvod za učvršćivanje, brtvljenje i vezivanje svih vrsta vijčanih cilindara ili čahura. U navojnim spojevima, npr., WEICONLOCK potpuno puni navoje, te istovremeno stvara najveću moguću kontaktnu površinu.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako je isti bazni sastav ( a to piše na deklaraciji) onda je najbolje to sve pomješati u kanti od jupola pa imaš za sve uvjete brtvljenja

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Znam da si sfrustriran i ogorčen,al nemoj tak bubat i prcat,nepotrebno je,budi kultiviziraniji!

Ja tražim baniranje,a tebe baniraju...hehehehe...

Najnoviji postovi

Na vrh