Nisam se odmah javljao dok ne vidim kakva je situacija, ali evo... novi filter je na traktoru, ulje sam dolio i traktor ovako kolko mogu vidjeti na prvu radi normalno... malčirao par sati i sve 5... pritisak ulja dobar, temperatura dobra, zvuk dobar.... izgleda da nije dobio "po jajima".
E sad, s obzirom da moje maslinice rastu, da su krošnje sve šire kabina mi sve više smeta. Zapravo, prvo sam razmišljao o manjem (užem) voćarskom traktoru, ali stvarno mi je žao prodati traktor koji ima 50 sati rada nakon generalke.... realno, teško da lovu koju sam dao za generalku mogu dobiti "van".
Razmišljam da skinem kabinu... super je imati kabinu zimi, super je imati kabinu kad te uhvati kiša, ali ono.... fakat mi smeta za obradu oko stabala. Jednostavno ne mogu priči. Ono čega se bojim je da će mi i široki blatobrani kakve ima 542 u originalu isto smetati i da bi mi puno bolje pasali oni "sportski" kakve imaju 533 i 539 pa me zanima da li se mogu takvi blatobrani staviti bez puno pripasivanja ili je to čista kemija? Ako je velika kemija možda i ne bi kupovao takve blatobrane nego ih dao napraviti kod limara i bok....
Što vi kažete?