• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT prikolice

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,923
Uvijek se nadje neko nesto da pljuje, to je nama Balkancima u krvi
Ne moras govoriti u moje ime, imam pravo na svoje misljenje, vozio sam boljih prikolica, IMT se ne moze sa njima u poredjenju ni zvati prikilicom. Sada recite da je i zastava bila dobar auto. Mozda jest ako smo bili u blokadi pa nismo ni znali do kud je tehnologija stigla. Pred moju kucu takva prikolica vise nece, bolju sam napravim.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,430
Svaka prikolica ima prednosti i mane i nema potrebe da se pljuje po necemu sto je sasvim solidan proizvod

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,923
Takvu prikolicu mozes samo prodati u zemlji gdje je rezimska vlast, pa nemas izbora za bolju. Sa ovim zavrsavam na ovu temu.

Najnoviji postovi

Na vrh