• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT prikolice

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,926
Uvijek se nadje neko nesto da pljuje, to je nama Balkancima u krvi
Ne moras govoriti u moje ime, imam pravo na svoje misljenje, vozio sam boljih prikolica, IMT se ne moze sa njima u poredjenju ni zvati prikilicom. Sada recite da je i zastava bila dobar auto. Mozda jest ako smo bili u blokadi pa nismo ni znali do kud je tehnologija stigla. Pred moju kucu takva prikolica vise nece, bolju sam napravim.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,434
Svaka prikolica ima prednosti i mane i nema potrebe da se pljuje po necemu sto je sasvim solidan proizvod

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,926
Takvu prikolicu mozes samo prodati u zemlji gdje je rezimska vlast, pa nemas izbora za bolju. Sa ovim zavrsavam na ovu temu.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,434
Bar da navede jedan razlog zasto ne valja pa hajd, ovako samo suplja spika

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,399
Ekipa gdje kupiti dobre zatvarače za stranice i kakve preporučujete?

Najviše mi se svidja ovaj sistem..

Prilozi

• Screenshot_20250326_185604_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250326_185604_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    17.9 KB · Pregleda: 20

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,399
Koji sistem šubera predlažete? Imam ideju to ovako odraditi.. Ili čak bez ručke, samo vijak za blokiranje lima..

Vi koji ste pisali za lim na stranice, jel to ovakav kao na slici?

Prilozi

• Screenshot_20250329_165212_com_zhiliaoapp_musically_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250329_165212_com_zhiliaoapp_musically_MainActivity.jpg
    29.7 KB · Pregleda: 16

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,326
Ekipa gdje kupiti dobre zatvarače za stranice i kakve preporučujete?

Najviše mi se svidja ovaj sistem..
Jel budeš imal rinfuzno otvaranje bočnih ili zadnje stranice?
Ili budeš otvaral samo donju stranicu, a gornja bude ostala visjeti?
U biti, jel budeš ikad iskipaval zrno iz nje (tu ne mislim na šuber, nego otvaranjem stranica)?

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,399
Ne budem. Mi ne vozimo ništa na otkup. A i da vozim imam Pronarku za to. Neće biti rinfuze, a zadnju stranicu budemo složili na ovaj način koji ti predlažeš. Najviše zbog silaže mi treba takva zadnja stranica. Nadogradnje budemo radili drvene.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,326
Ne budem. Mi ne vozimo ništa na otkup. A i da vozim imam Pronarku za to. Neće biti rinfuze, a zadnju stranicu budemo složili na ovaj način koji ti predlažeš. Najviše zbog silaže mi treba takva zadnja stranica. Nadogradnje budemo radili drvene.
Pitam te zato, jer ovakve zatvarače za kakve si pital, je jako teško ili nemoguce otvoriti stranice dok je prikolica puna zrna.
Ja sam imal slične takve i moral sam to prepraviti jer nisam mogel otvarati stranice.
Ovak sam prepravil u kučnoj radinosti i to se sad otvara super, a jako jednostavno.

Jedino moraju dvojica biti, jedan napred i jedan iza, da u isto vrijeme okrenu polugice na gore i donja stranica se samo preklopi prema dolje.
To mi vagar uvijek pomogne i otvorim prikolicu za 10 sec.

A gornju stranicu sam složil da ostane visjeti, tj ljuljati se i na kraju samo iskipam.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,618
Ovakvi su na mojoj prikolici, i ak može moja supruga otvoriti s 3 kubika šodera onda može svatko, jest da su stranice 3 mm sa pojačanjima i da se ne pigaju.

Prilozi

• Screenshot_2025-03-29-20-29-32-026-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-03-29-20-29-32-026-edit_com.miui.gallery.jpg
    18.2 KB · Pregleda: 6

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,326
Ako je puna šodera, tj ako su stranice našpanane, dok povučeš ovaj otvarač, stranica ga našpana na kontra stranu, tj otvori se za 2-3 cm i onda bi ju trebalo gurati rukama da se kopča oslobodi, a to nema onda šanse.
Ne znam kak ju onda može žena ili zadržati rukom ili odgurati da oslobodi kopču.

Ovakve su bile na mojoj prikolici, tj još jesu na drugoj strani, i to dok je prikolica puna, nema šanse s njima otvoriti donju stranicu.

Najnoviji postovi

Na vrh