• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

INDOS i ostali viličari

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,333
Ima jedna izreka "da se bojim žabica ne bih gazio barica".
A dobro me muha podsjetio na taj potpis :ppozdrav: :hahah:.
Niti je paljen niti pokušan da pali , kupljen na pogled i pregled od 20 sekundi.
Ne valja puno u životu palamuditi nego zagaziš ingaziš , ako je crko pa popravit ćemo ga , nema tu puno matematike u strojevima starim 50+ godina.
Oni su napravljeni da traju dugo da ne kažem zauvijek.
U igri su dva bitna sklopa , ostalo je bravarija. Motor je IMR znači stvar koja se popravi generalno za jedan dan. Mjenjač je malo komplikovaniji ali opet ništa strašno , ako je trajno i totalno samljeven ja ubacimmdva hidro motora za dva točka kojih imam jedno desetak u polici i opet služi za moje potrebe.
A kumulator je neko izbacio tu napolje , originalno je pored motora ali kada se tu stavi mnogo smeta da se išta radi okolo motora.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,911
Meni izgleda kao da je to viličar od kolege Propalog poljoprivrednika. :unsure:
Mićo, došli bre neki mutni i odnesoše makinu, nisam vido ko su, ali znam da jedan ima nogu bosu pošto mi ker nosa tuđu patiku po avliju.

Juče odneo tokaru da mi napravi ovi roleri, saće da ide ravno ko strela i netje se mrda i zastajkuje, usput mi napravijo i šarafi koji mi faledu. Ka stane kiša, će da ga pakujem.

IMG_20260327_165831.jpg

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,333
Danas sam ustanovio da je dobava goriva problem , crijeva trula i ac pumpa mi nešto ne radi kako bi trebala , rasklapao sam je i ima neki mehanički problem u donjem dijelu koji povlači osovinicu membrane. Jednostavno nema hoda dovoljno.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,911
Savo, prvo što ti predlažem ili rezervoar gore, ili električnu pumpu u rezervoar. Ako ne poslušaš odmah, budeš prvi puta kada ostaneš bez goriva, a vjeruj mi - hoćeš i to češće nego misliš. :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh