• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Sjelo mi je 7 kn/ha za dodatna nacionalna izravna plaćanja.
,da nije smiješno bilo bi jako žalosno,meni ono jučer objašnjenje u emisiji za selo nikako nije jasno,jebena je ta matematika

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,961

radul

Član
Tu od
28 Svi 2013
Poruka
788
Taktika isplate poslje 30.6 je da su se ljudi vec pomirili s tim da sto je isplaceno,isplaceno je.... a ovo sto poslje dobijemo je taman kao regres za more... prema tome dragi moji seljaci motike,vile,grablje,plugove.... i ostale mucenicke alatke u stanje mirovanja... put pod noge i pravac more... hladovina,plaza,koktelcici, polugoli preplanuli komadi :8)::icon_jook::cool2::icon_pidu:
Mi se malo odmorimo a drzava uzme svoje pare nazad i jos pokoju kunicu gore :)

MINI

Član
Tu od
20 Pro 2010
Poruka
53
Ekipa, prema onom izračunu agencije a njihovim stranicama (agencije za plaćanje) i nakon ovih slinih uplata u ovom tjednu po 50-ak kuna meni za čisto ratarstvo za neki ar manje od 6 ha duguju još 4200,00 kuna. Tom ni je 25% ukupnog iznosa. No pitanje šta bude se tim. Lijep je onaj iznos koji se tamo pokaže kad upišete svoje ime, no velim, kod mene je ovo što je isplaćeno manje za 25%.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
248
Lijep je onaj iznos koji se tamo pokaže kad upišete svoje ime, no velim, kod mene je ovo što je isplaćeno manje za 25%.

Di to mozes upisat svoje ime i vidit iznos?

Ja moram reci da sam skroz nezadovoljan poticajem ove godine. Osim ekoloske, sto je stvarno bilo vise od ocekivanog,ovo ostalo je puno manje nego prosle godine. A ako meni nisu dali, onda neznam kom su mogli?!?
Imam ratarstvo, tov junadi, krave dojilje, izv.i zast. pasmine, ekolosku, povrce, proteinske usjeve.

MINI

Član
Tu od
20 Pro 2010
Poruka
53

Ja moram reci da sam skroz nezadovoljan poticajem ove godine. Osim ekoloske, sto je stvarno bilo vise od ocekivanog,ovo ostalo je puno manje nego prosle godine. A ako meni nisu dali, onda neznam kom su mogli?!?
Imam ratarstvo, tov junadi, krave dojilje, izv.i zast. pasmine, ekolosku, povrce, proteinske usjeve.

Evo na ovom linku

http://isplate.apprrr.hr/

stranice agencije za plaćanje, statistika i u onom izborniku popis korisnika potpora
upišeš svoje ime i vidiš koliko bi TREBALO BITI poticaja za prošlu godinu.

zlaja1

Član
Tu od
20 Lip 2016
Poruka
76

Koliko si dobio po ha za ekolosku?

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
Ekipa, prema onom izračunu agencije a njihovim stranicama (agencije za plaćanje) i nakon ovih slinih uplata u ovom tjednu po 50-ak kuna meni za čisto ratarstvo za neki ar manje od 6 ha duguju još 4200,00 kuna. Tom ni je 25% ukupnog iznosa. No pitanje šta bude se tim. Lijep je onaj iznos koji se tamo pokaže kad upišete svoje ime, no velim, kod mene je ovo što je isplaćeno manje za 25%.

Gdje kad upišeš svoje ime?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh